Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość trio w rio

kobiety marzą o trzech facetach

Polecane posty

Gość trio w rio
i nic co ludzkie nie jest im obce

Gość A to co znowu
Depeche - "kobiety to TEZ ludzie"?????? Oczywiscie , ze kobiety to ludzie bez zadnego "TEZ".

to samo mozna powiedziec o mezczyznach. do panny wyzej- wiesz, co to ironia? cos slabo z wami dzisiaj kafeteriusze.

Gość Tacy sami
trzech?za mało z 6 by było tak w sam raz gdzie kucharz kierowca męska przyjaciółka?

Gość Tacy sami
nie,wojsko to za dużo--nie wyrobiłabyś się :P

Skad Ty wiesz czy ja bym sie nie wyrobila?hmm?:classic_cool: Ale teraz czekam na Gaaaacieeeeee!❤️❤️

Gość Tacy sami
LP?Linkin Park ,czy lasy polskie? jedno i drugie lubię

Gość Tacy sami
lubię ale nie przepadam---:P

Gość Tacy sami
*nie przepadam za piosenką ''tacy sami''

a ja bardzo lubie. myslalam ze ty tez Obcy, Na co komu dzis, Mala lady Pank, Kryzysowa narzeczona....

Gość Tacy sami
To już mi się przejadło,jak byłam piękna i młoda to tego słuchałąm :P a tak poważnie to tylko do jednej piosenki mam słabość''Zostawcie Titanica''reszta ok ale bez szału

tez bardzo lubie. eh.. jak ja zaluje ze nie urodzilam sie wczesniej... aby moja mlodosc przypadla na lata 80-te ... :(

Gość Tacy sami
Żałuj- nie chciałabym, być w tych czasach nastolatką. ba nawet chodziłam z Depechem--brunecik -czarne ubranie i mrok w oczach ha!:classic_cool:

bardzo lubie te piosenke, szczegolnie w wersji koncertowej (101) musze leciec, milo popisac z kims kto rozumie wielkosc lat 80-tych pa :)

Gość Tacy sami
hmmmm wielkość lat 80tych?-to zależy z której strony na to patrzeć--komunizm mi sie nie podobał:P z resztą lata 90te były ciekawsze.! pa

Gość trio w rio
niektórzy fani Depeche Mode są dalej tacy sami ;)

Jezu ta kafeteria juz nudna sie robi przez te tematy :faceci to, kobiety tamto", co tu sami sfrustrowani ludzie siedza?? dajcie jakies normalne konkretne tematy a nie w kolko to samo i uogólnianie:/

Gość trio w rio
temat rzeka i każdy ma coś innego do powiedzenia , nudne by było gdyby każdy pieprzył to samo

Gość Tacy sami
sun6-- to forum uczuciowe,dziwne gdyby frustratów nie było,a temat ciekawy zawsze możesz założyć --nikt Ci przecież nie broni;)

Gość Moj byly to wielkie nieporozum
Ja tez chcialabym tych 3 w jednym facecie i do tego: -wysoki od 185 -brunet -brazowe oczy -zbudowany -cholernie przystojny i w lozku niesamowicie pociagajacy ;)

"a temat ciekawy zawsze możesz założyć --nikt Ci przecież nie broni"- wiem wiem, spodziewalam sie dokladnie takiej odpowiedzi od kogos:) tylko dosc juz mam tego przeciagania liny pomiedzy facetami a kobietami, kto lepszy a kto gorszy, jestesmy inni i tyle wiec po co i jaki cel i sens w tym , ze ktos zaklada setny z kolei temat "kobiety marza o 3 facetach.." albo "faceci to świnie!!!":)

Gość trio w rio
depeche 15 znam jakiś

Gość BilllyKiddSzeryfKielc
Dziś w radiu mówili, że kobiet w wieku 20-30lat jest dużo więcej niż niż facetów, a mniej jest kobiet w związku, zdaniem socjologów Panie mają zbyt duże wymagania co do partnera, więc miejcie takie myślenie dalej, to wszystkie zostaniecie STARYMI PANNAMI!! :)