Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ehhhhhhh.....

Facet przestał mi się podobac, kiedy dowiedziałam się o jego preferencjach...

Polecane posty

Gość ehhhhhhh....
No niby nic. Ale ja mam może trochę mniej konsumpcyjny stosunek do... ludzi:P

No i racja, że mniej konsumpcyjny. Ale dlaczego seks musi być od razu konsumpcyjny. Nie może być po prostu doznaniem, przyjemnością dwojga osób, dobrze się ze sobą czujących? Tańcem zmysłów i namiętności?

Gość andruty ...
Kolacja ? Wypalil z grubej rury ... ;) Ja tez bym sie czula skrepowana. Moze lepiej jakais mily obiad - bardziej niezobowiazujaco ;) haha

Oj dziewczyny, to może randka miała być? Kolacja chyba lepiej brzmi randkowo niż obiad.

Gość andruty ...
Moze miala, ale chodzi o to, zeby obydwu stronom forma randki sprawiala przyjemnosc. Widac my z tych powolnych i lubiacych okreslony cykl. Najpierw obiad, potem kolacja, a potem ... ;)

Oj babeczki, to już za skomplikowane na męską głowę. Obiad czy kolacja... A może chciał tak romantycznie, świece, wino i te sprawy. A tu buch! Następnym razem zaproponuje obiad w jadłodajni - jak na Misiu, łyżki na łańcuchu, miski przykręcone do stołów. :P

Gość ehhhhhhh....
Nie, nie romantycznie. Ja jestem chłopek roztropek, ze mną się romantycznie nie da:P W żadnym wypadku romantycznie. Pracujemy razem czasami, nawet się za bardzo nie znamy... Ot, miał byc późny obiad w jakimś barze;) Ale po co robić facetowi nadzieję, ze cos tego... jak nic nie tego:P

Gość andruty ...
Haha :) otoz to ! nikt nikogo nie bedzie podejrzewal o niecne zamiary, choc ..te lancuchy ...... Zimowe obiady, to prawie jak kolacja, ciemno, nastrojowo ..

Więc pewnie nie wiedział, że z Tobą romantycznie się nie da. No ale skoro nie miałaś ochoty z nim wychodzić, to nie. Nic na siłę.

Ciemno, nastrojowo... Pani nad głową wrzeszczy "Proszę się zdecydować - bigos czy kapuśniak!". I sru, to znaczy through - dolewa wody do bigosu i już jest kapuśniak.

Gość andruty ...
Na obiad bigos ? Toz to jeszcze nie Wigilia ... ;)

Nie znasz tego z któregoś filmów? Jadłodajnia za czasów PRL - w ofercie dwa dania - bigos i kapuśniak - klient zamawia kapuśniak, to obsługująca dolewa wody do bigosu, ale zmienił zdanie - to ona odcedza ten "kapuśniak" i jest znów bigos :classic_cool:

Gość andruty ...
Nie kojarze, choc Misia ogladalam; wychowalam sie na miasteczku twin peaks, benny hill'u i louisie de funesie :P

Louis był genialny.Mimo, że te jego filmy już tyle razy leciały to nadal można je oglądać. Jak Samych swoich czy Jak rozpętałem II Wojnę Światową. A tamto chyba nie było na misiu z bigosem i kapuśniakiem. Ale nie jestem pewien. O już właśnie znalazłem. Proszę bardzo, filmik raz: http://www.youtube.com/watch?v=uu0W64S1L-0

Gość ehhhhhhh....
Na pewno nie było na Misiu. Kurcze, no... W sumie bigos i taka pani byłyby właśnie w moim stylu:P OK, zmykam spać i nie wtrącam się w Waszą konwersację;) 🖐️

Gość andruty ...
No dobra nie na Misiu :P Pomylilo mi sie z tym http://www.youtube.com/watch?v=RHkCqkn0VKE :D Polskie produkcje malo znam, no moze oprocz Zmiennikow, Poszukiwany poszukiwana, Kogelmogel, Seksmisja i cos tam moze by sie jeszcze znalazlo ehhhhhhhhh milych snow ! :)

Ja też już zmykam spać. Hy hy hy,Ehhhhh kurcze, tylko gdzie teraz taki lokal stylowy znaleźć? Dobranocki paniom

Gość andruty ...
Dobranoc ! :)