Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Paticha22sze

Facet spod znaku bliźniąt

Polecane posty

Gość beautiful dress
babsztyl;) to jak wygrana w lotto:P:D congratulation :P

Gość Roda
Blizniaki to podobno najinteligentniejsi z wszystkich znakow i najbogatsi, pracowici. Lubią duuuzo sexu. Wymagają sporo od parnerki, szukaja ksiezniczek...Tak wyczytałam

Ja jestem z blizniakow i moj chlopak rowniez:) Musze przyznac ze nie nudzimy sie nigdy, oboje mamy swietne poczucie humoru:)

Gość o kuzwa nędza
znam wiele osób spod tego znaku, najbardziej wredne i fałszywe stworzenia jakie nosi Ziemia obłudne, dwulicowe, zazdrosne, zawistne, manipulanci, mają przesadnie wysokie mniemanie o sobie, plotkarze płytkie, powierzchowne, niestałe, zachowują się jakby miały robaki w tyłku bo nei potrafią usiedzieć w jednym miejscu ciągle chcą być gdzieś indziej, tam gdzie ich aktualnie nie ma są jak dzieci interesują sie wszystkim na raz i szybko nudzą, chcą ciągle być adorowane, podziwiane i zabawiane, urodzone "gwiazdy" sztuczne do przesady, teatralne gesty, przesada na każdym kroku, uwielbiają jak im się włazi w dupkę i nadskakuje, nawet jeśli wiedzą że to tylko nic nei znaczące gesty powiedzenie "artystka ze spalonego teatru" wymyślili chyba tylko dla nich

moze tak jest ale dla mnie moj osobisty blizniaczek jest super pod kazdym wzglede tj. urody inteligencji poczucia humoru itp. ja jestem waga i moze dlatego tak bardzo dogadujemy sie.

Gość doji665
Ja uważam, że bliźniaki sa bardzo nie stałe w uczuciach, ale moga to być tylko plotki

Gość wieczorowaa sukienkaa
to spece od reklamy:D

Gość BLIŻNIACZKA
ECH ludzie.... ja wam coś powiem... jestem spod znaku bliźniąt i mogłabym to samo co wy o nas powiedzieć o każdym innym znaku bo zraziłam się chyba do każdego. Jestem uczciwa, szczera mało tego zakompleksiona i wyjątkowo daleko mi do udawania gwiazdy. Nikomu w życiu krzywdy nie zrobiłam,a mnie jakoś ludzie nie oszczędzają. To zależy od człowieka a nie od znaku. Owszem sa jakieś stereotypy, które czaaasem się sprawdzają ale zdecydowanie nie zawsze. Serdecznie współczuje tym wszystkim którzy mówią że bliźnięta to ch*** itd bo prawdopodobnie na takich trafiali. Ja mogłabym z powodzeniem powiedzieć że facet ryba jest rozwydrzonym zapatrzonym w siebie egoistą, ale wiem że są tysiące takich którym taki opis by ubliżył więc nie generalizuje. Trzeba patzreć na człowieka, na jego zachowanie wobec innych, w różnych sytuacjach i wtedy stwierdzić czy nam odpowiada czy nie. A jeśli ten facet o którego pani się pyta osób które nic o nim nie wiedza jest naprawde świetny, dobry, opiekuńczy, wierny, a pani posłucha tych wypisywanych tu żalów? Tak łatwo kogoś skreślić przez pomówienie i to w dodatku bezpodstawne.

Gość niestali w uczuciach
zakochuja sie i odkochuja szybko. Nawet w stalych zwiazkach zdradzaja. maja smyklake do interesow i nie sa skapi-jedyna zaleta. inteligentni i sprytni, wielbiaja ladne zgrabne kobiety...na byle co nie poleca a i,....NIMFOMANI, tzn. lubia eksperymenty bo do super namietnych kochankow im daleko

Gość joogurcik
Uwazam ze jesli tyle osob wyraza takie zle zdanie na temat blizniakow to cos w tym musi byc.... sama mialam przyjemnosc poznac jednego i niestety musze sie przychylic do pozostalych osob krytykujacych ten znak zodaku...

blizniaczka ma racje, to wszystko co piszecie o blizniakach mozna o wszystkich napisac. mam kolezanke blizniaczke, baaaardzo porzadne dziewcze na ktore zawsze moge liczyc, z poczuciem humoru i przede wszystkim bardzo pracowita, zawsze cos musi robic :D cale zycie unikalam wodnikow, no po prostu na sama mysl bylam chora ( obojetnie kobiety czy faceci),i tak sie zlozylo dziwnie ze jestem z wodnikiem i nie wyobrazam sobie ze moglo by byc inaczej :D

Gość przedstawiciel sssamęęęczonych
@ Paticha22sze "Facet spod znaku bliźniąt. -> Hej powiedzcie co o nim sadzicie jakies doswiadczenia o facetach spod tego znaku?..." - TAK. --> KATASTROFFFA. (Rosjanie)

Gość kajaaaa
hahahah czytajac wasze wypowiedzi poprawil mi sie znaczaco humor .. mam takie samo zdanie na temat blizniakow dlatego stronie od nich i bronie sie jak tylko moge..miec takiego w gronie najblizszych przyjaciol..porazka. W zyciu raczej nie kieruje sie powierzchownymi teoriami ale jak wytlumaczyc fakt , ze za kazdym razem jak cos mi sie chrzani w zyciu to za sprawa blizniaka..jak nie zdrada to bezczelne plotki na moj temat wyssane z palca ..zawsze jakies dramaty i chore sytulacje .. i ta ich teatralnosc .. nieodlaczny element blizniaka .. masakra .

Gość kajaaaa
Jesli chodzi o zwiazek to tez bym nie polecala . Ja przez 3 lata meczylam sie z takim toksycznym szalencem , tyle ze moze to nie byl zwiazek a bardziej uklad , ale on mi tak macil w glowie ,ze ja caly czas zylam nadzieja , ze bedziemy razem ze on przejrzy na oczy .. haha taa jasne on poprostu byl mistrzem manipulacji teraz zdalam sobie z tego sprawe . Zmarnowalam tyle czasu dla takiego kretyna .. i szczerz mowiac nie polecam nawet na kochanka co prawda ten moj lubil extremalny seks to bylo ciekawe ale mimo wszystko milalam wrazenie ze nawet w lozku kogos gra , ze robi to by ubarwic swoja wykreowana postac a nie dlatego, ze faktycznie sa to jego prawdziwe fantazje ..

Gość ergsrgsfgrgt
Mam 27 lat jestem facetem z pod znaku bliźniąt.Jestem w szoku co tutaj wypisujecie :) Żadnych z tych negatywów które tutaj napisaliście nie posiadam, wręcz przeciwnie, jestem w długim stabilnym i szczęśliwym związku, szanowany w pracy i w otoczeniu.

Gość jestem z blizniakiem
Jestem z blizniakiem juz prawie 25 lat. Raz jest lepiej raz gorzej. Czasem mi sie wydaje ze jest okropny, lubi rzadzic, wszystko musi byc po jego mysli, jest cholernym balaganiarzem. Dziecmi sie nie zajmuje, tzn owszem cieszy sie ze sa ale nic przy nich niigdy nie robil. Ale jak mi tak zle to patrze na facetow wkolo i widze jego zalety: nie pali, nie pije (nic, ani kropli-nie lubi), jest przystojny, nie ma brzucha, choc ma juz czterdzieche;). Nie lazi nigdzie z kumplami. Nie jest skapy ani troche, ja kupuje co chce, nigdy nic nie mowi, choc czasem przeginam z zakupami:). Tak wiec jakby to podsumowac, to znak jest ciezki do zycia na codzien, ale ja mam cos co pozwala mi z nim wytrzymac;) otoz jestem zodiakalnym skorpionem i doprowadzam mojego blizniaczka do szalenstwa. Tez mam maznie rzadzenia i takie tam inne pierdoly, wiec jakos sie dogadujemy. Mysle ze osobe delikatna blizniak zdominmowalby strasznie. I jeszcze jedno, blizniaki nie znosza nudy, musza za czyms ciagle gonic, w zwiazku nie mozna im pokazac ze nas zdobyli calkowicie. W momencie gdy to sie stanie to raczej straca zainteresowanie i poleca szukac czegos nowego, do zdobycia.

Gość Tak11
Znam parę: on bliźnięta ona skorpionica, są małżeństwem i on ją od czasu do czasu zdradza, tylko robi to tak zręcznie, że ona się nie domyśla. Jest z nią dla .... no właśnie dla wygody, młodsza, z dobrego domu, wykształcona, dobrze zarabia, zaradna w to mu graj. W towarzystwie gra męża idealnego, kokietuje jej koleżanki, rodzinę, mistrz dobrego wrażenia. Dla mnie żenada.

Gość gość
bliżniak to podly człowiek,sra we własne gniazdo nawet,plotkarz,kłamca,moczymorda,fałszywiec i k****arz,manipulant straszny,interesowny

Gość gość
a może zdradza bo jest wyrachowanym gnojem, a nie przez to w jakim dniu się urodził?

Gość gość
Ale qrwa , najgorsze to RYBY !

Gość gość
Ja jestem bliźniaczka moj maz bliźniak i jestesmy ze soba 10 lat. Super sie dogadujemy. Wyczytałam kiedyś ze bliźniaki maja dwie twarze i moze tak jest. Czasem patrzę na swoich klientów i mam ochotę ich zabić ale z uśmiechem na twarzy spełniam ich k***wskie zachcianki pieprząc przy tym jaki z******ty jest ich wybór. Moj maz jest stały w uczuciach i wiem ze mnie nie zdradza ani nie zdradził chociaż ręki sobie uciąć nie dam. Co do tego ze ma smykałkę do interesów to prawda. Od kilku lat z powodzeniem prowadzi swój mały biznes. Zyskuje klientów każdego dnia. Jest pracowity. Kocha swoje dziecko i oddałby za nią zycie. Nie jest fałszywy ani trochę. Czasem mnie to wkurza ze zna jakas fajna ploteczke a mi nic nie powie i dowiaduje sie o tym jako ostatnia. Ludzie ktorzy z nim pracują i sie z nim przyjaźnią bardzo go cenią i lubia. Czasem sie zastanawiam jak on to robi ze jest taki lubiany przez wszystkich. Moze to ze jest neutralny i nigdy nie opowiada sie po żadnej stronie? Nie wiem. Ogólnie moj maz bliźniak jest ok.

Gość gość
Moim zdaniem najgorszy znak to skorpion i panna. Panny faceta nienawidzę. W życiu z facetem panna sie nei dogadam. To huje gorsze od bliźniaków.

Gość gość
Byłam z bliźniakiem 2 lata. zalety: bardzo inteligentny, zaradny, opiekował sie mną, zawsze wspierał i pomagał, nie palił, pił z umiarem, pracowity, ambitny, szczery do bólu, rozważny, doskonały w łóżku, wierny do przesady, czyścioch, domator, złota rączka, ciepły i przytulaśny. wady; troche zbyt nerwowy,pesymita , czesto miał dołki, mega zazdrosny, latwo sie poddawał, bywał zaborczy, lubi wypominać i wracac do przeszłości, nadopiekuńczy czasem pomagał mi na siłę zanim poprosiłam juz działał co nie zawsze przynosiło dobre skutki, maruda i samotnik (wręcz unikał odwiedzin a o imprezach nie wspomnę) rozstaliśmy sie ponieważ zawiodłam a on nie potrafił wybaczyć przez dłuższy czas i zwiazek nie przetrwał. żałuję do dzis.

Gość gość
Czytając powyższy wpis stwierdzam, że to zmutowany typ. Niby zgadza się kilka cech, ale ja znam bliźniaka, który notorycznie kłamał i zdradzał, nie usiedział długo w domu, wiecznie pobudzony, bałaganiarz, uzależniony od damskiego towarzystwa, snob. Jedyne plusy to nie pił i nie palił, inteligentny, czuły, zaradny, rozmowny... reszta to syf... Twój faktycznie prawie książę z bajki.

Gość gość
A może piszecie o młodych facetach spod tego znaku, a panowie starsi około 30 i 40 potrafią się ustatkować i sporządnieć :-)