Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość .T

PROBLEM.

Polecane posty

Gość .T

Jestem biseksualna. Aktualnie mam dziewczynę przy której jestem bardzo szczęśliwa, która mnie Kocha, akceptuje. Jest cudownie. Prawie. Otóż, poprzez życzliwych ludzi moja matka dowiedziała się o tym. Oczywiście kobieta po 50tce, uparta, poglądy jak ze średniowiecza nie zgadza się na mój związek. Uważa, że to moja wybranka mnie "wciąga" w to. Moja matka nie chce mieć lesbijki w domu. Zabroniła mi się z nią spotykać. Najgorsze jest to, że jak zaczynam z nią rozmowę, to ona od razu zawał ma. Dziś zabrało ją pogotowie z pracy. Całą noc nie spała. Pytanie; co robić? Chce powiedzieć jej, że Kocham moją dziewczynę. Że jestem lesbijką, nie przestanę się z nią spotykać. Jestem spakowana już jakby co. Pieniądze pożyczyć od kogo mam. Zaszyć się gdzieś też mam. Z drugiej strony ona przychodzi mi z tekstem "Może umrę dziś w nocy". A za chwilę normalnie ze mną rozmawia, jakby nic się nie stało. Kiedy ja coś powiem o mojej dziewczynie, ona już się rzuca. Paranoja. Nie wiem co mam robić. Długo tak nie wytrzymam.

Gość .T
mamy po 18lat. Mieszkamy z rodzicami. Gdyby jej rodzice dowiedzieli się, też nie byłoby za miło.

macie dopiero 18 lat wiec jeszcze wiele moze sie zmienic w waszym zwiazku... ale mozecie sprobowac gdzies razem isc na studia

Gość no ja perdele
ale masz problem........

Gość .T
Tia, jeszcze pół roku szkoły. Chodzimy razem do klasy, jest łatwiej, ale na przykład wieczorami już spotykać się nie możemy. Boję się. Moja matka może umrzeć.