Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość fhgfjgfkyunnn

te moje relacje z szefem

Polecane posty

Gość fhgfjgfkyunnn

juz od pierwszego dnia w pracy spodobal mi sie moj szef. ma piekne niebieskie oczy ja mu chyba tez nie jestem obojetna, bo zartuje sobie z innymi, ze jestem jego dziewczyna, puszcza do mnie oczka, usmiecha sie. z innymi dziewczynami w firmie nie ma takich relacji. zastanawiam sie czy on cos do mnie czuje, bo za kilka tygodni sie zeni. chcialabym, zeby to sie nie stalo. co robic?? zalezy mi na nim. jak zabrnac dalej??

Gość Małrycyna
Historia rodem z telenowel. Zasadnicze pytanie: chciałabyś aby Twój narzeczony rzucił Cie dla jakiejś innej ? postaw się na miejscu jego dziewczyny i nie wpierdalaj się w ich związek do cholery.

skoro tak traktuje swoją narzeczoną tuż przed ślubem, to pomyśl, ze Ciebie też tak bedzie traktował, jak już się Tobą pobawi.

Gość fhgfjgfkyunnn
nie obchodzi mnie tamta laska, i nie zalowalabym jakby mnie zostawil, bo warto zyc dla wspanialych chwil i tyle

fhgfjgfkyunnn a warto poświęcić pare fajnych chwil, na upokorzenie przed ludźmi w firmie???

Gość fhgfjgfkyunnn
dlaczego upokorzenie??

Gość fhgfjgfkyunnn
mam myslec o innych i byc nieszczesliwa?? wole byc egoistka. a poza tym co ona bedzie miala z tego slubu jezeli on jej nie kocha....

potem cała firma bedzie o was plotkowała, a szczególnie o Tobie, bo 1.jesteś kobietą 2.jesteś tylko zwykłym pracownikiem, a on szefem

Gość llpp
boze, co za idiotka, facet flirtuje jak wiekszosc bawidamkow, a ta sika w majty z podniecenia:D

Sam fakt że się żeni a się klei do ciebie świadczy o tym jaki był by z niego partner. bo co robi swojej przyszłej małżonce zrobił by każdej innej. Można się domyślić co do ciebie czuje - czuje świeżą naiwną d...ę, szansę na ostatni numerek przed ślubem. Nie martw się, ożeni się i będziesz miała zaszczyt jeszcze być zaliczona przez pana "niebieskie oczka". Oczywiście możesz dalej bujać w różowych obłoczkach śniąc bajkę o kopciuszku dla naiwnych. Wspaniałe chwile... hmm to teraz tak się nazywa, żyć pełnią życia - stać otworem do wszystkich?

Gość fhgfjgfkyunnn
a skad wy wiecie, ze jest bawidamkiem. poza tym nie jest dyrektorem tylko kierownikiem mojego sektoru. pozyjemy, zobaczymy a was pewnie zal za dupe sciska, ze nie jestescie w mojej sytuacji buhhahahahhaha

Gość czip i deil
a pewnie zobaczymy jak bedziesz na wszystkich"jezykach

Gość fhgfjgfkyunnn
a co mnie jezyki ludzkie obchodza. na marginesie wiadomo to, czy on to rozpowie po firmie??

nie musi rozpowiadać, wiesz jacy są ludzie...sami sobie dopowiedzą i zrobią z ciebie wydymaną rozklapiochę

Gość Jesedon
Facet ma ochotę na seks.

Gość wredny i zlośłiwy
a moim zdaniem powinnaś mu zawrócić glowę i rozwalić tamten śłub :) Będzie śmiesznie i może coś jeszcze z tego wyjdzie :D kto nie próbuje ten nie ma

Gość llpp
taaa, zal nam dupe sciska, ze masz szanse stac sie firmowym, zapasowym wore na sperme:D

Gość fhgfjgfkyunnn
ja nie wiem. czy wy byscie zrezygnowali z tego, kiedy miedzy dwoma osobami iskrzy?? chyba nie. bez wzgledu na wszystko...

Gość pozdro6OO
z inny mi nie ma takich relacji bo inne juz przejebal , przerucha twoje dupsko i bedzie tak gadal z nastepna nowa pracownica. powodzenia.

Gość maszynkadoswierkaniajejejee
nie podszywaj sie pod pozdro600!!!!!!😡 do autorki: powodzenia woreczku na spermkę 👄 masz pewnie ledwo po 20 albo tak do 26-27 :) bo żeby na takie tanie numeru szparę puszczać to trzeba być really niedoświadczoną z mężczyznami i naiwną👄:) albo po prostu tempą :)

Gość fhgfjgfkyunnn
jestescie pier*olnieci. jestem dziewica i wcale i poszlabym z nim do lozka, gdyby on tego tylko chcial

Gość fhgfjgfkyunnn
nie poszlabym