Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jestem kobieta woda ogniem..

Jak sie odbic od dna

Polecane posty

Gość jestem kobieta woda ogniem..

Mam 24 lata i nie osiagnelam w zyciu nic! Czuje jakbym zyla w jakiejs toatalnej prozni, nic sie nie rusza z miejsca. W pewnym sensie sama tak pokierowalam swoim zyciem ze wyladowalam z niczym ale jak dalej zyc. Nadal mieszkam z rodzicami, nie stac mnie na wlasne mieszkanie, nie mowie juz o samochodzie, nie skonczylam studiow gdyz odpadlam po pierwszym roku, pozniej nie bylo mnie juz stac. Zadnemu mezczyznie nie umie spojrzec w oczy, bo mysle ze jestem nieudacznikiem zyciowym! Zakochal sie we mnie pewien facet ktory byl adwokatem, ale jak go od razu zbylam, ja taka niewyksztalcona gdyby sie dowiedzial sam by uciekl. Jak sie wydostac z tego bagna? Jak dalej zyc?

Gość lalalkalaka
pracujesz? Masz średnie wykształcenie, zdałaś maturę, dostałaś się na dzienne studia. To nie powód do wstydu! Jest tyle lasek po zawodówce a jakoś faceci się w nich kochają. Mnóstwo jest też gości ze średnim wykształceniem i nikt nie płacze, że z tego powodu nie spotka drugiej połówki, więc przesadzasz i coś sobie wmawiasz...

Gość lalalkalaka
jak tak bardzo nie chcesz mieszkać z rodzicami, to możesz coś wynając na spółkę z jakąś dziewczyną, choc mieszkanie z rodzicami nie jest wcale ujmą dla kobiety i nie odstrasza facetów, no chyba że jakichś przebrzydłych materialistów ale oni nie są i tak godni zachodu. Jesteś jeszcze młoda, wszystko się ułoży:).

Gość aby się odbić od dna
trzeba najpierw na nie opaść....

Gość lalalkalaka
wiesz, zamiast narzekac jaka to ty biedna jesteś, powinnas się cieszyć, że masz jeszcze oboje rodziców, dach nad głową, że jesteś zdrowa i stać cię na internet. Zawsze może być gorzej, uwierz...

Gość o zgrozo
jesteś jeszcze młoda, co byś chciała osiągnąć? mieszkanie?? samochód?? w tym wieku?! to chyba przesada Popracuj nad sobą, a nie rozczulaj się że do niczego nie doszłaś w tym wieku. A może za szybko chciałabyś mieć??? Rozejrzyj się wokół i zmień towarzystwo !! bo to chyba ono wpływa tak na ciebie

Gość kobietakobieca
ja jestem na dnie dnie..i mowie ci ze nie da sie odbic ..bedziesz sie staczac coraz nizej

Gość o zgrozo
co ty pieprzysz wogóle !!!!

Gość anooo
a powiedz, co w tej chwili robisz?

Gość jestem kobieta woda ogniem
Dziekuje za pozytywne komentarze! 24 lata nie jestem juz tak mloda, a studia niestety dopiero zaczelam :( Czuje sie gorsza od innych, czuje ze nie jestem wystarczajaco dobra. Chcialabym nad sooba popracowac tylko nie wiem jak :(

Gość She83
ja studia rozpoczelam w wieku 23 lat :) i tak tez mozna :) w ogole u mnie na studiach dziennych byla jedna kobieta na pierwszym roku ktora miala 30 lat :)