Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

figunia86

On nie dochodzi podczas loda

Polecane posty

Mam problem mój facet nie dochodzi podczas loda :( Co zrobić ? Podczas stosunku równiez dochodzi dosyć puźno . Czy to jakiś problem? Czy inni mezczyzni tez tak maja?

Gość lachon20
nie podniecasz go wystarczajaco

Gość Femikafenistka
A rozmawiałas z nim?Moze sam sie hamuje.

Gość kiziz kizia mizia
Mój eks też mi tego nie robił bo uważał że tylko koorvie można spuścić się do ust

rozmawiałam i on twierdzi że tak ma takie doświadczenia i chamuje się :) a co do tego czy go podniecam ? Hehe oczywiście że tak bo nie był by twardy a tu mówimy o niespuszczaniu sie :] Pozatym już jesteśmy małżeństwem i w łózku jest cudownie :) Obu stronom :] Tu chodzi tylko o loda :) Bo jak robie to ręką to dochodzi :P

Gość po prostu się jej spytaj
możliwe, że pieścsz go zbyt lekko, delikatnie. spytaj się męża jak lubi, z jakim naciskiem, siłą, tempem i próbujcie :) być może wcześniejsze doświadczenia z mastrubacji np. nauczyły go reagowania na silniejsze bodźce :)

Ojejku nikt nie rozumie jeżeli chodzi o to to oczywiście że się go pytałam nie jestem osobą która ma z tym problemy!!! Jestem otwarta, doświadczona i nie uznaje tematów tabu nawet mój mąż mnie uznaje za wyuzdaną kobiete :) Pozatym jestem z większym bagażem doświadczeń sexualnych niż mój mąż:/

Gość Melpomena...
Moze z nim po prostu pogadaj, ze chciala bys jednak sprobowac z finalem w buzi, bo Cie t kreci.... i zobaczysz co odpowie! Czy moze juz pytalas?

Pytałam, mówimy sobie wszystko jeżeli o to chodzi i on wie że bym chciała :) Dlatego o tym pisze :) Myślałam że ktoś zna poprostu jakieś sztuczki których ja nie znam :)

Gość Melpomena...
Wydaje mi sie ze moze On nie moze sie przelamac. Moze mysli podswiadomie, ze Ty chcesz mu sprawic przyjemnosc ale tak na prawde sama tego nie chcesz.... cholirka wie... ja sobie przebilam jezyk... daje efekty!! :)

Gość to dobrze o nim świadczy bo
specjalnie sie powstrzymuje od wytrysku... chyba byś nie chciała żeby ci wytrysnął do buzi? jak jakiejś koorvie......

Gość tragedja
musisz zasysac jak radziecki odkurzacz sojka