Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość podnoszzzeeeeeeeeee

ale sie upokorzylam przed nim

Polecane posty

Gość podnoszzzeeeeeeeeee

bylam z chlopakiem od 2miesiecy i on mnie nie szanowal,zawsze byla moja wina,jak mu cos sie nie podobalo to zawsze obracal kota ogoonem zeby wyszlo na mnie,przedwczoraj nie wytrzymalam i zerwalam z nim ,mowil zawsze,ze mnie kocha a jak zerwalam powiedzial,ze przyjmuje to na klate:(tak mi przykro bo mimo,ze nie byl za ladny cos czulam do niego... dzisiaj mialam takiego dola,ze zadzwonilam do niego odebral za 15razem i tak olewajaco ze mna gadal:( kazdy mi mowi,ze fajna dziewczyna ze mnie a ja sie boje,ze zostane sama:(strasznie sie czuje

Gość 21typ
podobnie mialem tylko ze ja jej jeszcze nie zucilem

Gość ojjjejku
ejj kochanaaaa ja jestem sama od tyogdnia iiii juz stałam sie wrakiem człoaieka ale wiesz co czuje ze bedzie dobrze odnajduje w sobie ta siłe chociaz jest bardzo trudno ale damy rade obie jestemy silne głowka do góry ; *

Gość podnoszzzeeeeeeeeee
dziekuje zapocieszenie:)ale boje sie,ze jutro znowu zadzwonie:( tak mi brakuje chwil spedzonych razem,planowalismy juz przyszlosc... to takie smutne,moi rodzice niechca go juz znac bo sie dowiedzieli jak mnie traktuje,nigdy nie dotrzymal zadnego slowa..duzo gadal malo robil...ja chyba jestem slepa

Gość ojjjejku
ja tez planowałam ;(( on chce wrocic ale ja juz chyba nie moge do konca zycia bede niespełniona ale widocznie tak musi byc a jak bedziesz chciała do niego zadzwonic to zadzwon lepiej do jakiejs kolezanki DASZ RADE słyszysz??

Gość podnoszzzeeeeeeeeee
milosc jest gupia..nie wierze w milosc,w prawdziwe spelnione zwiazki:( to takie smutno,chyba a raczej napewno do konca swiata bede sama

Gość ojjjejku
ehhhh jakbym słyszała siebie : (( czuje dokladnie tak samo ; (( najchetniej to bym gdzies uciekla ale nie ma dokad bo przed tym sie nie ucieknie to trzeba przetrwac :(( ale uda sie nam

Gość pierdolozamajrandoza
ja pierdziu bylas z facetem 2 mce i juz planowaliscie przyszllosc?? masakra :o i w ciagu tego najpiekniejszego okresu bo przeciez poczatki znajomosci sa najpiekniejsze juz zle cie traktowal>> to chyba nie byl zwiazek...no moze z twej strony

tylko 2-mce razem, a on juz cie nie szanowal?? :O:O nie wiem po kiego diabla do niego zadzwonilas, ponizenie to za malo powiedziane i do tego myslisz, ze zadzwonisz jeszcze raz :O porazka

daje 7/10 :classic_cool: a jak mnie Myrevin przebije to nic nie strace :-P generalnie udało się :classic_cool: Rysiek Cebula i Dorota Gawryluk zatańczą do tego w rytm Parasolek :classic_cool: a Jarosław Gugała w końcu odda fałszywemu Mikołajowi w ryj za to że poklepywał go przez dwa tygodnie :-P

Gość no a po jakim czasie mają
planować przyszłość nastolatki?:O