Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nie mam juz sił

pomozcie

Polecane posty

Gość nie mam juz sił

rozstalismy sie 2 miesiace temu na 5 dni w tym czsie on spotkal sie z dziewczyna ktróa cos do niego czuła rozebrał ja ale nie dotknoł wybaczyłam mu nie doszło do niczego miedzy nimi w tamtym tyogdniu znowu sie rozstalismy tym razem całował sie z jakas i ja dotykał ale nie spał z nia mowi ze by nie mogł on chce zaczac wszystko od nowa :(( ale ja juz sama nie wiem ... wiem ze ja tez nie byłam idealna dla niego przez ostatni czas byłam zła o to wczesniejsze i mam inne problemy :( i wiem ze gdybysmy teraz sie zeszli to naprawde mogło by sie nam udac ale to boli ze on znowu cos musial zrobic :(( w nocy przyszedł do mnie i wlasnie wtedy zapytał czy chce zaczac od nowa miał ktos podobna sytuacje :(( ja juz nie daje rady wiem ze to prawdziwe uczucie ale ehhhh

Gość robinia12345
jesli to prawdziwe uczucie i wiesz ze to TEN wlasciwy to wybaczysz mu wszystko i bedziesz z nim:)

Na pięć dni???? Goń dziada! Nie ma przebacz! To jak w przypadku: Raz mnie walnął, ale mu wybaczyłam....szanuj się, bo nikt cię nie uszanuje!

Gość trelemorelka1111
Pogoń go, zrobił raz można wybaczyć, zagubiony był. Ale jak zrobił to drugi raz, to gwarantuje Ci, że będą kolejne.