Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

JaNieMamNicku

pomocy!! kobitki

Polecane posty

hej wszystkim mam nadzieje ze ktos mi pomoze a problem moj dotyczy wlosow a dokladnie farbowania. Mam pklopot z utrzymaniem koloru na wlosach, mam z natury suche ale regularnie je nawilzam wiec wygladaja w miare dobrze Sęk w tym ze po farbowaniu wlosow a farbuje je na ciemny braz juz po dwóch tygodniach pojawiaja mi sie odrosty! i wlasnie nie chodzi o to ze tak szybko rosna mi wlosy bo to raczej nie mozliwe..ale kolor splukuje mi sie tylko u nasady wlosow. Nie wiem co jest grane...i mam pytanie jeszcze odnoscie domowego rozjasniania chcialabym miec taki ciemniejszy miodowy braz jesli mozna tak to nazwac czy daloby sie rozjasnic wlosy rozjasniaczem o dwa tony (tylko) ale tak by nie zniszczyc zbytnio wlosow? prosze piszcie:)

Gość Romano Sexmacher
Puknąc cię w czoko?

Gość emilia _7777
trzeba pofarbowac

ale wlasnie farbowac tak co dwa tygodnie? mysle czy nie lepiej wrocic do swjego naturalnego koloru lub bardziej zbizonego dlatego tez moje drugie pytanie odnosnie rozjasniania...

Gość ja też mam odrosty po 2-3 tygo
i przeważnie już po tym czasie farbuję. Chyba że farbuję na kolor podobny do naturalnego - to wtedy mniej widać.