Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Jan.serce9

Szukam uczucia!

Polecane posty

Kurde widzisz ja nigdy nie szukałam a zawsze jakiś palant się przypałętał a teraz powiedziałam koniec żadnych facetów, żadnego uczucia nic nigdy. Seks bez uczuć jak oni tak robią to i ja mogę. Jak to słyszałam, bez uczuć bezpieczniej bo potem nie boli...

Gość Jan.serce9
.

Gość Elena48
Smutne to co piszecie.Dodatkowo odnosze wrazenie, ze jestescie ludzmi mlodymi.To tym bardziej jest przygnebiajace.Ja juz jestem kobieta 50-letnia.I przezylam tragedie zyciowa-ciezka choroba , smierc i powiem Wam , ze nigdy nie przyszlo mi go glowy przeliczac swego trudnego zycia na pieniadze.Czy oplaca sie ciagnac trud codzienny naznaczony 18-letniachoroba meza.Liczyla sie milosc, pomoc w chorobie,przyjazn i po prostu bliskosc.Cos sie soknczylo ale znow pojawila sie milosc, radosc, przyjazn, seks .Los podarowal mi cudownego czlowieka z ktorym nie jest wazne co sie robi, wazne, ze razem.Ze, kazdego dnia moge spojrzec w szare ,kochajace oczy meza.I wiem, ze cokolwiek sie nie stanie ,mozemy sie ztym zmierzyc razem.Wierzcie w milosc ,bo ona istnieje.Nie zadawalajcie sie byle czym.Warto szukac i warto poczekac na wiekie uczucie.I tego Wam zycze z calego serca.

Gość nie wierzę w
Gdzie ją znaleźć? Tak długo szukam, tak bardzo potrzebuję

Gość Elena48
Nie jestem ekspertka sercowa.Jestem jednak pewna, ze tak kobieta jak i mezczyzna pragnie uczucia milosci i pelnej akceptacji.Kazdy czlowiek ma jakies piorytety w zyciu.Pieniadz, pozycja jest wazna.Ale co wazne sa takie dobra ,jesli nie ma ich z kim dzielic.Zycie jest rozne.Czesto po sukcesach przychodza chude lata.Latwiej jest przezyc porazki jesli kochajaca osoba wspiera, motywuje albo po prostu czujemy jej wspolczucie i obecnosc w naszym zyciu.Ja na swoja druga wielka milosc musialam poczekac 4 lata.Znalazla sie daleko, bo 1200km ode mnie.Ale co to sa kilometry.Liczy sie ta druga polowka , ta malenka polowka jabluszka pasujaca do naszego zycia.

Smutne to jest to, że każdy udaje i oszukuje a znaleźć prawdziwego człowieka i szczerego w tych czasach to jest wyzwanie...Poświęciłam się nie raz, zostały łzy, ból i rozpacz. Wiecie co kolejny raz mówię nie warto może mi nie jest pisane.

Gość Elena48
do cala nie poddawaj sie.Jest milosc.Dla Ciebie tez jest gdzies ktos.Szukaj, patrz, czuj sercem.Nie spiesz sie.Powodzenia.Z wczesniejszych porazek wyciagnij wnioski.Bedzie dobrze:)

Gość aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaax
ile masz lat?

Gość Szukająca Spokoju
Prawda jest taka, że miłość przychodzi sama bez proszenia czy pukania mówiąc "Oto jestem". Jeśli się szuka na siłę to efekty są koszmarne. Najpierw trzeba wykonać pracę nad sobą, nauczyć się czerpać przyjemność z życia samemu. Jeśli się tego nie zrobi w desperacji szuka się namiastki uczucia a i tak kończy się na niczym....

Gość aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaax
nie, ile lat ma zalozyciel topiku?

Gość Jan.serce9
Elena 48- fajnie ze tu zagladlas bo zalapalem dola. Super przynajmniej dlamnie czytac takie historie jak twoja mowie o milosci ze jestesKOBIETA wierna kochajaca zona ktora nawet w cierpieniu swojej poluwki nieopuszcza i daje mu sile wjego cierpieniu, takiej kobiety szukam ale boje sie ze te czasy minely i takie osoby jak ty ktore nietylko mowia kocham cie ale pokazoja to wdniu codziennym,masz okolo 50i jestes inaczej wychowana niz dzisiejsze pokolenie ,a zdrogiej strony milosc to milosc to samo uczucie czy dzis czy 50lat temu czytez 300lat temu,lecz po tych postach wnioskoje ze ludzie dbaja o dobro wlasne materialne i niema wnich milosci,mialem jak pisalem duzo zwiazkow lecz bez wzajemnego tgz uczucia

Gość Jan.serce9
Szukajaca - jak zta miloscia dobre pytanie

Gość Elena48
Janie, rozumiem co to znaczy zlapac dolek.Kiedy czlowiek widzi usmiechnete, zadowolone pary smutno jakos gdy nie ma tej najblizszej osoby.Ale tak jak wczesniej pisalam, wierze mocno w potrzebe milosci, uczuc miedzy ludzmi.Czesto ludzie pozuja na innych niz sa w rzeczywistosci.Udaja twardzieli .A twardzielowi nie przystoi romantyzm, wyznania milosci,czule slowka.To media czesto pokazuja milosc w krzywym zwierciadle.Jednak w wielu z nas potrzeba uczuc jest nadal gleboka.Ja jestem starsza, ale jestem pewna , ze wokol Ciebie jest wiele bardzo wartosciowych kobiet.Trzeba tylko na takie kobiety sie otworzyc.Pokazac im jakie wartosci sa dla Ciebie wazne, jaka moc dla Ciebie ma uczucie i wypowiadane slowa.Nie rezygnuj z poszukiwania pieknego uczucia.Ja juz mam wnuczke i napewno zaszczepimy w niej , ze warto byc kobieta, ktora kocha i bedzie kochana.A o zlych doswiadczeniach trzeba zapomniec ,a jednoczsnie starac sie nie popelniac starych bledow.Duzo wiary zycze.

Gość Jan.serce9
Elena 48- widzisz dzis te dziewczyny kobiety Podchodza bardzo luzno do zwiazku,i tu zaczyna sie problem, zdrada,zabawa,i mnostwo innych zeczy ja niemam juz niestety 20lat a czas bije namoja niekorzysc, pomalu stym sie godze ze bede sam. Widzisz pisze to comysle i nieuwarzam ze jestem romantykiem stoje twardo na ziemi,znam zycie i jak zyc ale wlasnie samemu? To niezycie,mam problem mowic otym co pisze tutaj ale potrafie pokazac ze kocham .ale co ztego jak dalej sam . Znac odpowiedz Boze czemu tu jeszcze chodze przeciez nikomu niejestem potrzebny.

Gość Elena48
Przykro mi jak czytam twoje slowa.Wierze, ze zawiodles sie.Daj sobie moze czas na bycie samemu z soba.Naucz sie czerpac z tego stanu.A za jakis czas badz chwile rozpocznij poszukiwanie.Ja musialam poczekac az 4 lata.Tym bardziej ludziom po przejsciach jest trudniej ulozyc sobie ponownie zycie.Mialam podobne spostrzezenia jak Ty.Momentami sadzilam, ze jestem z innego swiata.Jak mowilam do swych samotnych kolezanek czego poszukuje w zyciu, co jest dla mnie wazne ,patrzyly na mnie jak na ufo. A jednak znalazlam kogos kto wyznaje takie same wartosci jak ja.Ty tez znajdziesz.Czasem niespodziewanie zapuka milosc prawdziwa.Warto za nia sie rozgladac.Wbrew pozorom zawsze jest czas na milosc.

Gość Jan.serce9
Elena48- niebede cie zanudzal, dobre masz serducho! Dzieki za pocieche

Gość mawronka znów szukasz korka
? lewiatan Ciebie nie bzyka?

Gość Jan.serce9
Mawronka- dlaczego pytasz ile mam lat? Pisalas wczesniej ze najlepiej miec kolege i byc sama. Sory ale to niedlamnie. Jest tu duzo chlopakow na tym forum ktorzy ci powiedza ile maja lat i jeszcze duzo innych zeczy ja nie przykro mi. Mam inne wartosci.

bo ktoś już pytał ile lat ma założyciel topiku . napisałeś to tak jakbym mając wiedzę ile masz lat zamierzała ciebie zgwałcić . Wybacz ale nie mam takiego zamiaru .

19:49 [zgłoś do usunięcia] mawronka znów szukasz korka ? lewiatan Ciebie nie bzyka? '' pięknie k**** :o

Gość Niełatwa
miłoś to przymus ja bez niej nie moge żyć... nie potrafię zrozumieć jak to jest budzić się z myślą że nikt o tobie nie myśli

Gość 212sexy
A ile masz lat Jan?