Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość magda czarna mala

Czy wasi chlopacy pomagaja wam nakladac plaszcz lub kurtke w miejscach publ.?

Polecane posty

Gość magda czarna mala

Czy wasi partnery są na tyle szarmanccy, ze oprocz tego, ze was czasami zaprosza gdzies na obiad czy na kolacje, to czy wam potem przy wyjsciu pomagaja ubrac plaszcz i kurtke? moim zdaniem malo dzisiaj wsrod mlodych facetow takich ludzi..... moj facet mi w gosciach i na przyjeciach, gdziekolwiek - zawsze podaje plaszcz, nie musze mu nawet mowic, czy strofowac, wie, jak sie zachowac, choc moze dzisiaj dla niektorych to nie jest modne. ale raz bylismy w restauracji i wiele starszych osob z aprobata patrzylo, jak moj facet sciaga moj plaszcza z wieszaka i mi go pomaga nakladac, po czym owtiera drzwi i wychodzimy. mile to bylo i czulam sie dobrze z tym. a pewnie dzisiaj dziewczyny tego nie lubia.... jak to u was jest? :)

Gość wredny i złośłiwy
U nas jest tak, że jak widzimy tak skonstruowane zdanie to nawet nie patrzymy na taką osobe jak Ty.

Gość wredny i złośłiwy
U nas jest tak, że jak widzimy tak skonstruowane zdanie to nawet nie patrzymy na taką osobe jak Ty.

Gość Kolia z CCC
To chyba bardzo rzadki widok w tych czasach-ale piękny,albo całowanie w rękę.Teraz faceci w ogole nie szanują kobiet,ale to dlatego,że same kobiety nie maja do siebie szacunku.

Gość zdarzają się tacy co podają
😘 :)

Gość zdarzają się tacy co podają
😘 :)

Gość magda czarna mala
no wiem, mi sie to bardzo podoba. nie mowie, ze jestem ksiezniczka, sama tez sie czasami ubieram, ale to mile, jak cos takiego jest. wiem, ze jestem dama przy nim, a nie zwykla laska, ktora przyszla na piwo i sie trzeba zbierac.

Gość magda czarna mala
no to fajnie, ze macie jeszcze takich facetow:)

Gość moj tez mi pomaga jest kochany

Gość panxxxx
magda czarna mala, dzisiajeszy świat jest naprawdę pokopany, szczególnie dla facetów jeśli chodzi o relacje damsko-meskie. Kobiety są przeróżne, jedna się oburzy (choroba wściekłych krów-feminizm), inna będzie zakłopotana , inna uzna Cię za narzucającego się... Nie mówię o osobach które są ze sobą dłużej. Najlepiej to się z niczym nie wychylać... Co gorsza, każda widzi świat jedynie swoimi kategoriami, facet jest taki i taki, bo robi to i to...

Gość z ukochanymi
zaraz pójdę spać.. a we śnie to nie tylko płaszcz poda, ale i pomoże włożyc i szalikiem szyję omota;) No, ale to tylko sen:D;) żartuję, ale ja się z tym spotkałam nawet ze strony obcych facetów np: koniec spotkan naukowych, szkoleń, przy wyjściu często ktoś obcy intuicyjnie podawał mój płaszcz, ja tylko wyciągnęłam rękę, palec;) to miłe. Więc nie wyobrażam sobie, jakby tak nie miał robić własny facet.

Gość dokladnie feministki
ZERO KOBIECOSCI, CO SIE Z TAKIEJ BABE ROBI, TAK? najczestszy tekst "nie jetem baba, nie rob ze mnie baby".... spoko.... szkoda, ze faceci nawet w tak prostych czynnosciach nie moga sie wykazac i poczuc, ze maja do czynienia z KOBIETA, a nie z jakims dziwologiem XXI wieku....... ale kase musi miec, duzego chuja i oczywiscie byc usluznym, bo dzisiaj to baby rzadza. spoko.

Gość z ukochanymi
feministki są głupie, nie wiedzą co tracą;) a przy stole poda sól, serwetki;)

Gość jasne tylko te dziewczynki
mysla, ze taki chlopak to ciota albo jaka podroba albo pantoflarz, jak jej tylko normalnie jak czlowiek kochajacy POMAGA! to sa mile gesty, swiadczace o szacunku, a nie o uleglosci. bo co? bo ktos zobaczy, ze mloy chlopak naklada swojej dziewczynie kurtke? to jesy SUPER WIDOK! a te galerianki nie wiedza takich rzeczy, bo sie wychowuja na dyskotekach.....

Gość moj tez jest taki pomaga

Gość a moj nie umie takich rzeczy
czasami sie zastanawiam, dlaczego ten swiat sie tak zmienil i nie ma juz takich milych gestow dla kobiet...:(

Gość moj chlopak mi zawsze pomaga

Gość hahahehe
bo to byla glupia tradycja traktowania kobiet jak sierotki, czasy sie zmienily teraz kobiety maja byc silne a jak nie sa to zostaja nieudacznikami

Gość hahahahaaaaa glupiutka
to nie byla i nie jest tradycja, a na pewno nie glupia. widac, ze sloma ci z butow wylazi i masz tepe myslenie. to sa podstawy dobrego wychowania. nie ma to wiele wspolnego z sierotkami i byciem silnym, tylko z odpowiednim traktowaniem:D widac, ze ze wsi jestes i jestes nowoczesna pewnie:D i oczywiscie masz wielu facetow i sie slinia na twoj widok, ale meza jeszcze nie masz, bo nie wiesz, jak go zdobyc:D

Gość mówi się chłopcy
chłopaki, co to są chłopacy, jakieś pokolenie Włatców móch czy co?

Gość aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaax
no wlasnie tylko wiesniaki mowia chlopacy:O

Gość super wypowiedzi
wiele wniosly do tematu, skoro sie lapiecie za slowka, dzieci...