Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ccccccccccccc

oto jak załatwiłam kochanicę męża

Polecane posty

Gość przecie wysłane foty z telefon
meza...nic jej nei zrobia:) dobra jestes:D zapamietam jakby co na przyszłośc;) jeden koles kiedys tu pisal ze kochanka zony obrobił na geja:P wiesz erotyczne propozycje wysylane do pracy od facetow he he:P..tez dobre było;)

Gość jestem bo jestem i juz no
ojj babo to chodzi o to ze kochanka jest wtedy ścierwem...wydymana tylko została...żona ma w dupie meza lub nie...ale i tak jest na wygranej pozycji:>...

a tak na marginesie - to te nazwane przez Was 'kur*wami' kobiety często nie mają pojęcia że facet jest żonaty. Pogonić faceta kur*wiaszczyka

Gość gość....
A mam pytanko do żony tego zdrajcy- Czy ta kochanka wiedzeła że jej partner był zonaty??????? Faceci często ukrywaja ten fakt, wiec moze nie słusznie zniszczyłas dziewczynie życie? I niech zgadne, mezowi wybaczyłaś i dalej go kochasz.... Zal mi ciebie:O

Gość BRAWOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO
BRAWO KOBIETO!!!!!!!!!!! PODZIWIAM CIĘ. jeśli kiedykolwiek jakaś menda stanie mi na drodze nie cofne się przed niczym. wiec uważajcie dziwki na mnie bo jeśli to akurat na mnie traficie to moim celem stanie sie zniszczenie was, i nie ustąpie dopóki tego nie zrobie aha i nie wmawiajcie jej ze sie zalewa żółcia i tak naprawde to ona jest biedna :D:D:D:D:D ona jest tutaj zwycięzca a facet na pewno pogoniony albo ma za swoje ;) piątka nawet jesli to prowokacja to uwierzcie ze takie kobiety zawzięte tez są, nie wszystkie zwiną sie w kłebek i oddadzą pałeczkę polubownie.

Gość to znowu ty od tych dennych
prowokacji ? tym razem juz przeszlas do czynow zamiast wymyslac 10 roznych histori jak sie o zdradzie dowiedzialas ? i co teraz bedziesz comiesiac katowac naskolejna taka historyjka ?

nie wiem jak bym zareagowała na takie zdjęcie w komórce mojego faceta (raczej nie mam powodów,żeby mu ją trzepać,ale widocznie Ty swoje miałaś),więc Cię nie będę osądzać. prawdą jest jednak, że do swojego mężulka powinnaś mieć największe pretensje, bo całkiem możliwe,że ta dziewucha nawet nie wiedziała o Twoim istnieniu. żadna kochanka chyba nie jest tak głupia by dać sobie zrobić nagie zdjęcie telefonem facetowi, który za parę godzin wróci do żony...no chyba, że jednak była... ja Ci powiem, co zrobiła moja koleżanka jak się dowiedziała: zadzwoniła do niej i zaprosiła ją na kawę...jakież było zdziwienie mężulka jak wszedł do domu... oberwał od obu i to tak, że się zbiera już parę lat - finansowo oczywiście. to jest klasa według mnie.

no właśnie tacy faceci często ukrywają fakt że są żonaci i co wtedy też należy winić te kobiety?...nie wtedy są tak samo ofiarami obłudy i zakłamania faceta ale żonie najłatwiej zrzucić winę na tamtą kobietę bo boi się utraty stabilizacji i najłatwiej zrzucić winę prawda

aha głupia_ania: ty chyba masz coś z głową, wiesz za co dilerzy narkotyków siedzą w więzieniu? dziwki to jak tacy dilerzy, spróbuj mi powiedziec ze są bez winy, to dzieci są niewinne jak biorą narkotyki bo im sie wciska :D te kobiety są dopiero ścierwem jak dla mnie, zobaczymy jak którąs twój facecik przeleci, inaczej będziesz śpiewałą, pewnie jestes jedną z tych puszczalskich :D

Gość gość....
Na drugi raz się zastanów gdzie jest problem, A jeżeli chodzi o komórke to czemu ja zniszczyłaś? Ulżyło? Ty normalnie zastanów sie nad sobą......

Gość dobre dobre hehehehe
papanuła nie wiem jak bym zareagowała na takie zdjęcie w komórce mojego faceta (raczej nie mam powodów,żeby mu ją trzepać,ale widocznie Ty swoje miałaś ),więc Cię nie będę osądzać. prawdą jest jednak, że do swojego mężulka powinnaś mieć największe pretensje, bo całkiem możliwe,że ta dziewucha nawet nie wiedziała o Twoim istnieniu. żadna kochanka chyba nie jest tak głupia by dać sobie zrobić nagie zdjęcie telefonem facetowi, który za parę godzin wróci do żony...no chyba, że jednak była... ja Ci powiem, co zrobiła moja koleżanka jak się dowiedziała: zadzwoniła do niej i zaprosiła ją na kawę...jakież było zdziwienie mężulka jak wszedł do domu ... oberwał od obu i to tak, że się zbiera już parę lat - finansowo oczywiście. to jest klasa według mnie. ta historia mnie zaciekawila ;) ale meza mina - musiala byc bezcenna :) wchodzi do domciu po pracy na obiadzik a tu zona z kochanka:D:D przy kawie :D

Gość haaaa haaaa haaaaa
"Zrobiłaś kobiecie świństwo" ale Ci ktoś powiedział! bo przecież ta kobieta Ci świństwa nie zrobiła :D ona robiła dobrze... Twojemu mężowi ale! jeżeli kochanka będzie chciała babrać się prawnie, to może odbić piłeczkę i też się zemścić możesz tylko liczyć na to, że nie dogada się z Twoim mężem w sprawie telefonu, albo Twój tchórzliwy mąż nie będzie chciał świadczyć w sądzie, że tylko Ty miałaś dostęp do tego telefonu

a czego miało nie ulżyć? hahah :D nie mow że jakbyś rozwalił telefon (ze zdjeciem gołego fiuta) swojej dziewczynie to nie poczułbyś ulgi HIPOKRYCI :P a na zywo to każda by każdą w łyżce wody utpiła, bronicie tak naprawde siebie bo popuszczacie szpary

do BRAWOOOOOOO jak barwnie :classic_cool: ale troszkę żałośnie, za niski reprezentujesz poziom skoro nawet nicka nie umiesz dobrze przepisać :classic_cool:

Gość kazdy ocenia wg siebie
to do ostatniego wpisu

Gość jak bym byla facetem
i miala taka zone tobym wiala gdzie pieprz rosnie do kogokolwiek, byle nie byc z wariatką.

nie widziałam jego miny - historię znam z opowieści. wiem, że była warta zachodu - mina oczywiście:). stąd twierdzę, że autorka powinna mieć najpierw pretensje do męża, bo ta dziewucha - kochanica męża mojej koleżanki, nic o niej nie wiedziała, przedstawił się jako wolny ptak i bezdzietny oczywiście. jak się przedstawił mąż autorki wiedzą tylko dwie osoby z czego jedna mogła zupełni bez winy paść ofiarą wyżej wymienionej....

Gość ccccccccccccc
Z mężem nie wiem co, na razie mieszkam u koleżanki. :) Mam nadzieję że suczkę wyrzucą z pracy lub będzie miała tak zrąbaną opinię że sama odejdzie. Albo się wyprowadzi... ale do rodziców też nie, bo tam też jej zrujnowałam opinię. A to jest maleńkie miasteczko, wieś prawie, więc tam jest już spalona. A zdjęcie było niezłe - prawie ginekologiczne, z uśmiechem i rozłożonymi nogami.

matko i corko :D:D ale narobilas jej czadu :D:D ale serio to nie prowokacja ? z kad wiedzialas gdzie pracuje ? z kad mialas mail do pracy? :P

z kad wiedzialas gdzie mieszkaja jej rodzice jak sie nazwyaja itd :P

Gość ccccccccccccc
jak mail? wysłałam listem - napisałam przecież że wydrukowałam i wysłałam skąd mialam adres? bo znam ją

Gość ccccccccccccc
A o rodziców nie było się aż tak trudno dowiedzieć. Wiedziałam mniej więcej skąd pochodzi, ale podpytałam jeszcze koleżanek. Adres z książki telefonicznej - ma dość niespotykane nazwisko.

aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa aha chyba ze tak :D a co z mezem ? co postanowisz dalej ? pytam z ciekawosci ;)

Gość ccccccccccccc
czytaj co piszę! Jej rodzinne miasto to pipidówa! A nie to w którym ja mieszkam

paradontoza siebie chyba też załatwiłaś przy okazji skoro to małe miasteczko... no wyjelas mi z ust :D a meza tez zniszcz...finansowo :) kara dla dwojga :P

Gość ccccccccccccc
Nie wiem co dalej z mężem, muszę się zastanowić.

no to zapytam ponownie: czy to jakieś prowo, czy Ty rzeczywiście taka niedojrzała jesteś żeby się nie dowiedzieć co planuje facet, który Cię zdradził? macie dzieci? mam wrażenie. pamiętaj tylko, że będziesz miał ana sumieniu dziewuchę jeśli to Twój mężulek nakłamał jej, że jest wolny...o tym nic nie wspominasz, więc pewnie nawet go o to nie zapytałaś.... jak już pisałam wcześniej - nie zamierzam Cię osądzać, ale to wszystko wydaje mi się dziwne...

odwagi ci kobito nie brak :D ale coz dalas popalic :) ja cie nie oceniam , bo hmmm... nalezy im sie oboju zaplata za to :P