Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ccccccccccccc

oto jak załatwiłam kochanicę męża

Polecane posty

Gość dobre dobre hehehehe
tak jesli ona nie wiedziala ze jest zonaty to naprawde nie winnie jej sie dostalo :O ale jesli wiedziala popieram cie :D

Gość bellezza
ale kurwiszon! dobrze zrobilas! popieram! tez bym to zrobila! Ale mezowi niepodarowala. Zawstydzilabym przed jego i twoimi rodzicami. A zdjecie i teleon zachowaj na cale zycie, bo w czasie rozwodu duzo pomoze i wygrasz!

Gość ccccccccccccc
Ona wiedziała że jest żonaty - znała mnie z widzenia. Tak, mamy 2-letnie dziecko. O tym też wiedziała.

choc po tej aukcji ktora wywinelas to on raczej cie nie bedzie juz chcial :D:D bo sie bedzie bal :P ciebie

Gość przeciez wszyscy beda cię
uwazali za msciwa psycholkę w dodatku z jakims powaznym damskim felerem, skoro maz desperacko wieje do innej, skompromitowalas sie bardzoej niz baba gołym zdjeciem.

no to jak wiedziala :D dobrze zrobilas :D:D tylko jeszcze mezowi daj popalic wykoncz skurwiela :) zycie mozesz sobie z kims innym ulozyc , pieprz dziada :)

Gość pi pi pi pi riiii
no tak - kobiecie zrobilas pieklo a mezulkowi obiadek?? oczywiscie/ bo jej latwiej bylo zrobic to, co zrobilas a od niego pewnie jestes uzalezniona finansowo i boisz sie zostac sama. na miesjcu tej kobiety bym zrobila cos wtej sprawie. owszem, swieta nie jest ale tobie wara od jej zycia zawodowego i rodziny. nie pomyslalas, ze rodzice moga byc np starszymi ludzmi? pewnie nie. i pewnie tak samo gdzies masz fakt, ze np ktores z nich moglo zawalem to przyplacic.

Gość ccccccccccccc
haha, a Ty myslisz że ktokolwiek wie, że ja to zrobiłam? :) Prócz mojego męża oczywiście. Ale on nigdy tego nie potwierdzi, bo tym samym potwierdziłby przed opinią publiczną że miał romans z jakąś szmatką.

Gość to do zerówki
no to kobieta bez klasy jestes nie ma co

Gość ccccccccccccc
Jestem niezalezna finansowo - mam swoją i to nieźle płatną pracę.

a mężulkiem też powinnaś się zająć, ale bez nerwów bo Cię w sądzie poda za wariatkę i przestaniesz być na wygranej pozycji.

Gość pi pi pi pi riiii
ktos podal przyklad zdradzonej kobiety ktora potrafila sie zachowac z klasa. ty jej nie mialas. kobieta nie byla swieta, ale twoj maz tez nie!! a zrujnowalas tylko jej zycie. pewnie jestes an to za glupia ale mam nadzieje ze kiedys dotrze do ciebie to co zrobials i bedziesz miec wyrzuty sumienia za zniszczenie czyujegos zycioa/.

Gość pi pi pi pi riiii
jak widac teraz do 'dobrze platnej pracy' zatrudniaja byle kogo. myslisz ze jestes an wygranej pozycji? bo co? bo zrujnowalas komus zycie? tobie jest teraz lepiej? czujesz sie lepsza? madrzejsza? sprytniejsza?

Gość ccccccccccccc
"bedziesz miec wyrzuty sumienia za zniszczenie czyujegos zycioa" buahahahahaha

Gość to do zerówki
zachowala sie poprostu dramatycznie, i jeszcze zyje w przekonaniu ze dobrze zrobila szok

Gość nie jest takie trudne
dojsc do tego, ze to ty wyslalas, jesli baba bedzi cie chcaila skarżyc, przeciez sie domysli ze to zona kochasia . Mozesz miec przechlapane. I powinnaś, bo zasługujesz.

Gość bellezza
Wiesz co jeszcze zrobic? podpisz zdjecie imieniem i nazwiskiem i miasto skad jest dziwa. np dziwka z krakowa imie i nazwisko zapodaj na jakas sciagarke Cale miasto i polska zobaczy co za szmata. Faceta juz nie znajdzie nawet twojego nie bedzie miala, bo beda mowic o niej wszedzie.

autorko jak juz bedziesz wiedziala cos z ta kochanica jakies pomowki co sie stalo np w pracy itd daj znac :D bom ciekawa jestem , myslalam ze takie rzeczy tylko w brazylijskch serialach sa :D

na wygranej pozycji podczas rozwodu będzie jeśli uzyska orzeczenie o jego winie. o tą wygraną pozycję chodziło. bo to że zniszczyła tak pochopnie czyjeś życie to kwestia dupy ( racja jest jak dupa - każdy ma swoją)...

Gość to do zerówki
Jak cie stac na takie rzeczy to strach do czego sie moglabys posunac w jeszcze bardzioej drastycznej sytuacji... Ja uakaralas a meza co poglaszczesz po glowce, nie martw sie to nie ostatni jego wybryk jestem tego pewna

Gość ccccccccccccc
"podpisz zdjecie imieniem i nazwiskiem i miasto skad jest dziwa. np dzi**a z krakowa imie i nazwisko zapodaj na jakas sciagarke" Mmmm.... Świetny pomysł. :)

Gość ccccccccccccc
A dlaczego piszecie że mąż będzie mnie o coś oskarżał i powie że jestem wariatką? On teraz skamle jak piesek i błaga żebym wróciła do niego.

Gość spalone gumniaki mam
jeśli prowo to czytałam z zapartym tchem i zajebiście wyszło jeśli serio to masz męża kutasa troche ostro postąpiłaś ale pinda też mogłaby sie zorientować czy nie żonaty czasem.......można się po prostu spytać i olej tych co tu piszą i uważają ,że ty będziesz miała przesrane..niech lepiej rodzice curuni dupe zleją cienkim pasem na mokro bo pewnie nie tak ją chowali co by żonatym ściągała spodnie

Gość gość....
,,bellezza ale k**wiszon! dobrze zrobilas! popieram! tez bym to zrobila! Ale mezowi niepodarowala. Zawstydzilabym przed jego i twoimi rodzicami. A zdjecie i teleon zachowaj na cale zycie, bo w czasie rozwodu duzo pomoze i wygrasz! '' -telefon roz****ała przecież -a w kwesti obrony kochanki- Skoro cie znała z widzenia, zastanów sie co meżulek musiał na ciebie jej mówić? Teksty typu..żona mnie nie rozumie.... Ugotuj mu obiadek za to, i garki wypierz.... Gratuluję klasy...:O

Gość pi pi pi pi riiii
rozwod - on nie przyzna sie do zdrady, ona dowodow nie ma, a jak sie przyzna to wyjdzie co ona zrobila i tamta kobieta bedzie miala dowod na to kto to wszytko zrobil i powinna wniesc przeciwko autorce oskarzenie. poza tym dziewczyny nie oszukujcie sie. ona odegrala sie na tamtej babce a mezulkowi nic nie zrobi. zadnego rozwodu nie bedzie, nic. on moze juz cie nie zdradzi (albo sie bedzie lepiej chowal) ale nie mysl ze bedzie cie kochal/

współczuję Ci autorko, ale powinnaś poszukać pomocy u psychologa. powodzenia życzę, bo Ty nie przyszłaś na kafe szukać rad, tylko pochwalić się swoją podłością....

Gość bellezza
najbardziej poszkodowane dziecko, bo ma tatusia kurwiarza

Gość pi pi pi pi riiii
papanula - czy aby nie zmieniasz za czesto zdania? zdecyduj sie po ktorej stronie stoisz