Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość x.x.x.x

Co sądzicie o takim zachowaniu dziewczyny? Co byście zrobili?

Polecane posty

Gość x.x.x.x

Laska 23-24 lata, czyli nie jakaś tam małolata. Wylądowaliśmy w łózku. Po imprezie. Pijana. Pyta się, czy może mnie pocałować. Więc nie widzę przeszkód. Było bardzo miło, świetnie się całowała, miłe w dotyku ciałko, mały ale miły biust, okrągły tyłeczek, wszystko ok. Naprawdę atrakcyjna, normalna, fajna poza tym osoba. Ale seksu nie chciała. Powiedziała, że lubi się całować, potrzebuje bliskości, ale nie uprawia seksu. Że większość osób tego nie rozumie i czasami faceci czują się wykorzystani. Spaliśmy całą noc razem, tuliła się jak kot. Widać, że potrzebuje bliskości, seksu. Co byście zrobili?

Gość jestes opuzniony umyslowo
od urodzenia czy miales wypadek w dziecinstwie?

Gość dziubulla
poczekaj chwile niech sie przyzwyczaji do Ciebie, daj jej troche czasu. Widocznie jescze sie nie zdarzyl taki co by jej potrafil sprawic prawdziwa przyjemnosc i nie wie co traci...

hm kobiety tal lubia torozumie ale u mnie jak by chciała się przytualc bez seksu conajmniej toples musiala by spac i cycuszki do mojej dyspozycji hehe

Gość gość....
poprostu lubi być pożądana, ona wiedziała że ja pragniesz i sprawiało jej to radochę, a że sexu nie chciała- cóz takie jej prawo..

Gość x.x.x.x
I przez nią musiałem wyjść w nocy do łazienki żeby zjechać na ręcznym i nie mieć porannej stójki :(...

a co w tym wstydliwego ja tam bym sie nie krępował hehe chodzi mi o poranną stójke u faceta normalne niech suię dziewczyna przyzwyczaja

Gość x.x.x.x
podszyw...

Gość x.x.x.x
No ok, ale po co zaczyna mnie całować, skoro nic nie chce, nie uprawa seksu, jest dziewicą? Chyba tak się nie postępuje? Nie uważacie, ze to dziwne?

nie uważamy że to dziwne, nie zawsze musi być sex! :-) chuba że ty o niczym innym nie myslisz? Dziewczyny lubia się całować i przytulać, lubia to , czasami nawet bardziej niż sam sex😘

Gość x.x.x.x
no ok, a czy innych facetów nie nakręca takie mizianie i całowanie? Trudno potem się ogarnąć i przyjąć do wiadomości, że to koniec.

Gość x.x.x.x
Ona mnie macała po slipkach i gdy dotykała moją dumę to jakiś nieprzyjemny grymas przebiegł na jej twarzy i powiedziała, że woli się poprzytulać. Może uważa, że mam za małego?! Kompletnie już nie wiem o co chodzi.

Gość x.x.x.x
Dodam ,że moja Duma to pełne 12,5 cm w stanie erekcji, mimo takiego gigantusa laska nie chciała skorzystać... czuję się podle...

Gość x.x.x.x
a rano, jak wstała już całkiem trzeźwa, popatrzyła się na mnie i rzekła: "Myślałam, że wyglądasz jak Antonio Banderas, ale teraz widzę, że jesteś bardziej podobny do Jasia Fasoli. Mam teraz kaca moralnego. Chyba muszę się znowu upić" - ubrała się i wyszła :-o

Gość sprint
a moze nie dala ci bo po pijaku z chlopem ja (jego) pomyliłeś, co?

Gość x.x.x.x
Raczej nie ma takiej możliwości, bo chyba miała jakiś biust, nie pamiętam dokładnie. Była też gruba - mówiła, że waży 140 kg a na oko sądzę, że ciut więcej... Ale bardzo ciepło było w jej objęciach. I tak bezpiecznie...

Gość x.x.x.x
rankiem wyszedłem z łóżka w nieco innym formacie, bo w nocy położyła się na mnie, i zwalcowała jak ciasto, więc rankiem byłem płaski jak kotlet w hamburgerze. Nawet jej to rano wykrzyczałem :"Przez ciebie wyglądam jak kotlet w hamurgerze!!" Na co ona nadstawiła uszu, usiadła na łóżku, oblizała się i zapytała: "Masz jakieś hamburgery??" :-o

Gość tik-tak-srak
to jak w koncu bylo? Najpierw chciala hamburgery ap otem sie toba rozczarowala czy na odwrot? Mieszasz się w zeznaniach kolego ale wierze ci...

Gość x.x.x.x
najpierw chciała hamburgery. Wyszedłem do MacDonald's i kupiłem jej cztery na śniadanie. Gdy je jej dawałem dosłownie je wyszarpała, musiałem szybko zabrać ręce, żeby ich też nie pożarła. Zaczęła zawzięcie konsumować. Zapytała się, czy mam ketchup. Nie miałem, więc się rozczarowała i wyszła.

bylo zapytac czy chce ogorka w hamburgzrze, wtedy bys wsadzil pyte w bylke i by ci nieswiadomiie lodzika zrobila

Gość a może chciała tylko
za friko przenocować, bo ją starzy z chaty pogonili ?

Gość upupuupup
up