Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pudzianaaaaaa

WIDZIELISCIE PUDZIANA??????????

Polecane posty

Gość gadaj sobie....
to jest taka walka i juz. pudzian go zniszczyl.

Gość Lone Wolf
co to miało byc to popierdolone z pojebanym do chooja z taka walka Pudzian i Najman mają siano we głowie a nie mózg

Gość PUDZIAANNNNNN

Gość spalone gumniaki mam
najman walczył jak ciota w ogóle refleksu nie ma jakby był bokserem z prawdziwego zdarzenia to ze 2x przydzwoniłby pudzianowi ...najman walczył jak pizda zero refleksu...może spękał na początku i zatkało

Gość wyssany
Teraz Pudziana może pokonać jedynie Turbodynomen !!!

Gość ggjhh
Nie wiem, czy w ogóle wiecie, ale Pudzian trenował kiedyś karate kyokushin i ma ponoć czarny pas z tego. Generalnie Pudzian jest mocny. Ciekaw jestem, jakby wyglądała walka MMA Gołota vs Pudzian ;)

Gość ksdjfhdskh
Oj bredzisz, Pudzian ma 4 kyu.

Gość Zenek00
Moj idol Pudzian! Sam cwicze kilka lat i mam 86kg i wiedzialem ze On wygra powiem tak 140kg takiej masy jest to sila nieludzka i najman chyba tego nieprzemyslal bo mogl stracic zycie,napewno pudzian go oszczedzal bo wie ze bygo mogl zabic taka masa nieodczuwa raczej uderzen nochyba ze by zarobil miedzy nogi. Ja sam nieraz sie tluklem i odziw nikogo niezabilem i w wiezieniu niebylem mam kokretna sile ale sek wtym zeby jej niestosowac ,i powiem ze przy 140kg jest to nieczlowiek. A co do jego wypowiedzi wcale niesa glupie ja nigdy tego nieosiagne jak i wy i trzeba szacuneczek takiem Polakowi okazac bo jest nasz! I poswiecil zycie dla sportu bezmozgi jedne!

Gość 125 kg pudzian zrzucil
troche specjalnie przed walka.

Gość Zenek00
Nowlasnie kula nieoddaje burak jeden ten Najman, niech sie cieszy ze z Bogiem teraz niejest,powiem wam ze masa taka nietoleroje sprzeciwu czy podnoszenie czy walka wiadome ze nikt niestoi jak tgz kloda bez ruchu . Jakto Pudzian ma 125kg? Niemozliwe? ja tego nieogladalem bo niemoglem niestety

Gość dareck
A ja się zapytam - kto to jest ten Najman? Pamiętam kolesia z BB jak kozaczył i wyzywał co niektórych od pedałów. Dla mnie ten gościu to pajac. Dobrze że w końcu dostał porządnie w dupę.

Gość Kama 23
Zgodze się z opinią że Najman za bardzo cwaniaczył, a widzieliście jego wypowiedź po walce jak mu głupio było? To było wiadomo ze Pudzian wygra bo nawet chocby najman dawał dobre ciosy to przeciez pudzian ma więcej siły! Ale PUDZIAN WEDŁUG MNIE TEŻ CWANIACZYŁ, ZNA SWOJA WARTOSC ALE BYŁ ZA PEWNY SIEBIE, ZERO SKROMNOŚCI!

Gość Samiec_alfa_100
Dali mi słabego zawodnika na start to i wygrał szybko, polecam następną walkę ustawić Pudzian Vs Kimbo Slice albo jakiś inny czołowy zawodnik mma, to mogło by być ciekawe a nie różnice 25 kg w masie i się biją.

Gość gdzie to można zobaczyć
w internecie?

Gość rozjaśniona słońcem
Sędzia powinien ogłosić remis. W końcu , aż takiej przewagi nie było. Wydaje mi się , że jeszcze chwila , a Pudzian by się poddał.

postawcie Pudziana na przeciwko Fedora Emelianenko i wyjdzie z czego Pudzian jest zrobiony....albo czym :P

Gość pudzian schudl sporo
"Jakto Pudzian ma 125kg? Niemozliwe?" mozliwe, zrzucil troche przez te miesiace, sam sie wypowiadal na treningach.

Gość W OGOLE TO BZDURY
GADACIE!!! czemy wy tacy jestescie???? normalne, ze nie byla to techniczna walka, normalne, ze sila pudizana duzo mu pomogla i kopniaki z karate. ale to PIERWSZA JEGO WALKA, wiec zamknijcie mordy i przestancie sie podniecac!!! poczekamy ze 2 lata, zobaczymy, czy jest fighter czy nie. na razie dostal Najmana, poradzil sobie i tyle. zobaczymy, jak sie bedzie rozwijal. przestancire gadac, ze nic nie ume, ze jest slaby i inne brednie, typowe polskie tepe myslenie. dajcie mu czas, moze i dostanie kiedsy w leb od lepszego, ale trzeba poczekac, a nie sie podniecac jak dzieci juz...

Gość na youtube mozna zobaczyc.....
no ale jak sie siedzi wciaz na kafeterii, to sie nie umie nic innego z kompem robic...

Gość kto za płaci
przecież to było gówno, dwóch buraków na ringu, jeden cwaniak lepszy od drugiego. kto za takie gówno płaci? i promuje takie bezmózgie maszyny? pudzian to wsiok z czerwonymi policzkami, tłuczący się po wiejskich zabawach. :P

Gość zawistne roboleeeee
@kto za płaci pudzian to czlowiek, ktory do czegos doszedl ciezka praca calego zycia. zaspiewa sobie 200tys. za taka walke I MU DADZA BEZ DYSKUSJI. ma nazwiso, na ktore walczyl cale zycie. a ty siedzisz na etacie i tyle. masz swoje zycie, on ma swoje, wiec daj sobie spokoj z tymi tekstami, bo zenujace to bylo...

Gość ***karola***
niezła walka była... hehehe... ja tak byłam za najmanem, ale trudno Pudzian go normalnie pobił... nie moglam uwierzyc ze tak krotko to trwało

Gość fanpudziana i spajdermana
pudzian ma fajne muły