Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość milejdi-83

Rozstania i powroty do męża

Polecane posty

Gość milejdi-83

mam pewien poważny problem rozeszlam sie ponad 1,5 roku temu z mężem ponieważ kłóciliśmy się...mąż jest dobrym człowiekiem,kocha bardzo nasze dziecko i ogólnie jest okey.Wyszłam za niego za mąż z wielkiej miłości było super.Problem w tym że jak wypił za dużo (choc nie pił często)zawsze mu coś nie pasowało i chociaż nigdy go nie zdradziłam on po pojanemu wyzywał mnie od szmaty,kurwy... Potem przepraszał... Kilka razy podczas awantury szarpał mnie,raz ciągnął mnie za włosy zawsze potem płakał,przepraszał,a ja po jakimś czasie wybaczałam.Wkońcu odeszłam,po kilku miesiącach poznałam cudownego chłopaka,ślicznego który pokochał mnie i mojego syna,chciał żebym się rozwiodła jednak ja go zwodziłam bo było mi żal męża że prosi żebym wróciła,że cierpi :( Wkońcu rozeszłam się z tamtym choc prosił żebym tego nie robiła.Po 3 miesiącach mąż wyprosił mój powrót teraz jest okey nie pije stara sie po pracy do domu itd ale ja jakoś nie mogę się przełamac nie mam ochoty na seks z nim i ogólnie boję się że żle zrobiłam że to co był złe wróci :( Dodam że tamten chłopak ciągle chce żebym z nim była ale mąz też tego chce.CO JA MAM ROBIC ?? POMÓŻCIE :(

Gość wszystkie baby sa wredne
ale niektóre mają duże tzytze!

Gość milejdi-83
to jest dla mnie naprawde problem

Gość Ulalalalaaaa
milejdi-83 - wyobraz sobie,ze ladujesz na bezludnej wyspie z mezem...albo z chlopakiem...i tak na 20 lat. Ktorego wybierasz?

Gość milejdi-83
dobre pytanie tamten jest taki kochany,czuje się przy nim super ale z mężem mam dziecko

Gość milejdi-83
nikt mi nie chce nic doradzic :(

Jeżeli jesteś pewna, że tamten chłopak kocha Cię i synka, to ja bym wolała z nim być. Masz szansę zacząć życie od nowa. Tymczasem mąż? Stara się, to bardzo dobrze o nim świadczy, jednakże skąd wiesz, czy jak już wrócisz do niego po roku znowu nie odejdziesz, bo go poniesie i podniesie na Ciebie rękę. Jak już facet szarpał swoją kobietę - która jest od niego słabsza - to powinien być sam. Mężczyzna powinien bronić swojej kobiety, a nie ją atakować!