Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość powiedzcie co o tym myslicie

why???

Polecane posty

Dzwoni do mnie szwagierka i mowi,zebym przekazala prezenty dla jej dzieci(swiat w tym roku nie spedzamy razem).I ja mam kupic prezenty,bo ona juz kupila moim dzieciom zabawki i "byloby milo gdyby dzieci dostaly od nas prezenty". Zostalam postawiona przed faktem dokonanym.Prezenty dla moich dzieci sa,to i ja musze kupic jej trojce.Nawet nie spytala sie wczesniej,czy mi to odpowiada.Mam to zrobic i juz.I przywiezc paczki do pracy jej meza. Co o tym myslicie? Dodam,ze to bliska rodzina,ale utrzymujemy sporadyczny kontakt(swieta,urodziny dzieci).

Gość i fru i sru
dla mnie sytuacja zonkowa bardzo bo nie wzieła pod uwagę ze np mozesz nie mieć szmalu takie coś-różnie w zyciu bywa-ostatni raz bym coś kupiła,zeby dzieci się zle nie czuły ale bym poprosila by z tobą konsultowała takie rzeczy na przyszłosc

Gość mozna wyrywac wlosy
ja bym powiedziala ze mi przykro, ale w tym roku swieta u was biedne i niestety mozesz sobie pozwolic jednynie na czekoladki, i ze niestety, ale tak sie konczy stawianie kogos przed faktem dokonanym. nie miej skrupolow, ona nie miala.

Gość gratuluje szwagierki
widze,ze masz podobnie jak ja,bo moja tez lubi rzadzic.ALe ja w kasze nie dam sobie dmuchac i mi juz nie podskoczy.

Gość klopp
Nie kupuj jak nie chcesz, ale badz konsekwencja i nie przyjmuj prezentow od niej. Dobrze czulabys w sytuacji w ktorej twoje dzieci dostalyby prezenty, a ty bys nic nie dala jej dzieciom?

Gość klopp
*konsekwentna

Tak wiem,ale nie uzgodnila wczesniej.Po prostu ma moje zdanie gdzies 😠 Ale mysle sobie,ze dzieci niczemu winne,wiec kupie te prezenty.I dajac je powiem,zeby nastepnym razem ustalala jakie ma plany. Nie jestem tak bogata jak oni,ze kupuja z byle okazji.