Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mottyllaa

czy to może byc ciąża??

Polecane posty

Gość mottyllaa

Witam> @ powinnam dostać w czwartek... i nie dostałam. zawsze wszystko było regularnie. dzisiaj rano zrobiłam test< jedna kreseczka... Jet to mój cykl bez tabletek anty. jak i innej antykoncepcji.... czy moz eto byc jednak ciąża czy bardziej zab. hormonalne... co sądzicie???

Gość mottyllaa
dodam, że w czwartk i piątek miałam takie bóle jak przed @ a tu nic....

Rozumiem że wcześniej brałaś tabsy. Po odstawieniu tabletek organizm zmienia się pod kątem hormonów i musisz swoje odczekać aż się wszystko ureguluje. Jeżeli odbyłaś stosunek zakończony wytryskiem w dni płodne to pogadałybyśmy inaczej ale nic o tym nie piszesz więc radzę się nie martwić bo to może być od odstawienia tabsów.

Gość madziennnnka
Tez ma takie pytanie, 5.12 kochalam sie z chlopakiem i doszedl we mnie, mialam dni plodne , 6.12 powinnam miec owulacje, czy duza jest szansa ze bede w ciazy? Probowalam zaobserwowac jakies objawy ktore by mogly o tym swiadczyc bo okres powinnam dostac za dopiero tydzien. Ale jedynie tylko co mnie zaciekawilo to takie nie wiem... jak by ukłucia nie w jajniku tylko w macicy, no nie wiem... w sumie to nie bolesne ale dosc dziwne. No i ogolne rozbicie, brak sily, zmeczenie, obolale miesnie , chora nie jestem, gardlo mnie nie boli, goraczki chyba nie mam, wiec nie wiem skad sie to mogla wziac.

Gość sdfsrefdg
madzienka- tak szybko nie ma objawow ciazy poza uczuciem jak na @:) poczekaj do okresu i jak nie przyjdzie to po tygodniu zrob test. Zmeczenie i mdlosci przychodza okolo 5-7 tygodnia:)