Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ale sie narobiło

pharmaceris, ktoś stosował kosmetyki tej firmy?

Polecane posty

Gość ale sie narobiło

chciałabym spróbować nowej serii i jeszcze nigdy nie używałam tych kosmetyków, znacie, używałyście?

Gość vfvffv
pharmaceris to tak naprawdę irena eris czyli shit. Tylko piankę do mycia twarzy puri sensilium mają fajną

Gość linatesssss
Nawet dobre uzywam śmietanki do twarzy i kremu mam cere bardzo wrażliwą za tę cene warto

Gość linatesssss
Ta seria jest bardzo łagodna i bardzo tania

Gość ale sie narobiło
a jakie niby są lepsze i tańsze? Już próbowałam różnych, ale mam cerę delikatną, i Tłustą i suchą i czerwoną trochę i rozszerzone pory i troszkę pryszczy CZyli bardzo dużo problemów na raz. A ten np. PHARMACERIS T OCTOPIROX jest i do skóry łojtokowej i zaczerwienionej i łuszczącej się Więc wydaje się suuuuper

Ja długo szukałam idealnych kosmetyków dla siebie. Mam cere wrażliwą skłonną do przetłuszczania się i przesuszania. Do tego rozszerzone pory. I spróbowałam Tołpę:) Używam żelu normalizującego z serii strefa T do skóry wrazliwej, przetłuszczjącej się i trądzikowej i pory znacznie się zmniejszyły, do tego na noc tonik nawilżający z serii Hydrativ i rano krem nawilżający lekki z tej samem serii. Żel i tonik po 20 zł, krem 35 zł. Z tym że do kupienia w wybranych sklepach - lista na stronie Tołpy lub na allegro mozna kupić

Gość ale sie narobiło
nie, a gdzie te kosmetyki można kupić?

Gość dla kogo shit to shit
mi bardzo służą wszystkie kosmetyki Eris. Trzeba zawsze wypróbować na sobie.

Gość ale sie narobiło
czyli najpepiej próbować na swojej twarzy... po kolei.. Najgorsze te szerokie pory....

Juz pisałam że wszystkie sklepy sa na stronie producenta. Wpisz w google Tołpa i tam poszukaj swoje miasto lub jakieś okoliczne w którym bywasz i w ten sposób znajdziesz liste sklepów. Jak nie to allegro

Gość ale sie narobiło
no dobrze to może jakieś głosowanie pharmaceris flos lek tołpa a może bioderma? chodzi o skórę z rozszerzonymi porami wrażliwą, tłustą i suchą strefa T i lekkim trądzikiem