Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dededdee

Problem ALLEGRO !!!

Polecane posty

Gość dededdee

Witam, mam takie pytanie co zrobić jeśli osoba kupi przedmiot i po zakupie zrezygnuje, oczywiscie jest zwrot prowizji, ale wystawienie przedmiotu tez kosztuje i tego juz nie zwracaja, a wiadomo ze jak kilka osob tak zrobi to sie zbiera większa sumka, co mozna zrobic z taka osoba? Oczywiscie poza sądem, mozna na allegro to jakos zalatwic? Strasznie mnie denerwuja takie sytuacje, bo debile bezmyslnie kupuja i potem nie placa a ja na nowo musze wystawiac aukcje i mi sie zbiera rachunek... Niby nie są to duże kwoty ale z jakiej racji ja mam za czyjaś bezmyślność płacic?

Gość Olać toooooooo
Jeszcze nie miałam takiej sytuacji, by ktoś kupił a potem nie chciał :)

Gość massala
o żesz kuuurwa ale masz problemy

Gość llpp
NIestety ludzie sa nieodpowiedzialni, gdyby jeszcze poprosili o anulowanie aukcji, ale nie, nawet nie zadzwonia, zeby przeprosic:O

Gość alyszelisice to
massala jest to problem, jak sie duzo wystawia, bo to są koszty, a jak dla ciebie to pikus to moze wyloz autorowi rownowartosc tego co stracil w ten sposob- przeciez co za problem...

Gość dededdee
no tylko anulowac juz po zakupie nie mozna, chyba ze sie myle??? I tak dla mnie jest to problem bo pieniadze na drzewie nie rosna i nie chce placic za czyjas bezmyslnosc

Gość alyszelisice to
no to zglaszaj allegro, wystawiaj negatywy i takie tam...

Gość massala
o ja pierdole bo handel to ryzyk fizyk, jakies koszty chyba trzeba poniesc...idz otworz sklep i domagaj sie od klientow zeby ci uregulowali rachunki za prad, itp bo ty nie masz kasy bo nie miales duzo klientow i nie masz odpowiedniego utargu i zarobków...widac ze tu gowniarzeria urzeduje bo nikt normalny nie miauczy o takie groszowe kwoty...

Gość dededdee
no i nikomu za prowadzenie dzialalnosci placic nie kaze i za prowizje itp. Popyt mam duzy i wlasnie dlatego denerwuja mnie tacy gowniarze bo jest ich duzo i przy wiekszej liczbie osob nie sa to juz male kwoty bo za wystawienie place kilka zl pomnoz sobie np x50 to nie sa grosze, zreszta patrzac na twoje kulturalne wypowiedzi sam jestes jednym z takich gowniarzy

Gość dededdee
licze sie z kosztami, ale takimi, ktore mnie dotycza, a te nie powinny!