Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pff.

jak wzbudzić w nim zazdrość ??

Polecane posty

Gość pff.

co zrobić, żeby bardziej zaczął się starać. Żeby poczuł się troszkę niepewnie i wiedział, że wciąż musi o mnie walczyć. Brakuje mi tego ..

Gość gruszki na wierzbiie jhvi
zebym to ja wiedziała :D

Znajdź sobie zajęcie które będzie pochłaniać troszkę czasu (jaieś hobby, to co cię najbardziej interesuje). Pokaż mu że nie on jest najistotniejszy w twoim wolnym czasie. Chodź zadbana ale troszkę niedostępna...zwódź go z seksem i zacznij kaprysić i wymagać (wszystko z umiarem i bez przesady żeby nie wyczuł że coś kombinujesz;D ). Zacznij wychodzić z koleżankami (bez towarzystwa męskiego). Bądź dla niego miła tak jak do tej pory ale nie wpatruj się w niego jak w obrazek. Odradzam natomiast symulowanie zdrady i jakichś innych głupich pomysłów związanych z płcią przciwną bo to daje skutek odwrotny i burzy zaufanie. Bądź pewna siebie i niezależna.

Gość pff.
zwodzę go z seksem, wciąż wychodzę ze znajomymi. Ale jego to nie rusza, mówi że mi ufa i wie że bym go nie skrzywdziła. A co do seksu to szczególnie go to nei rusza że robimy to rzdziej niż kiedyś. Popadliśmy w taką rutynę, a ja bym chciała żeby było jak dawniej.

Oj czyli wkradł się kryzysik. No więc należałoby z nim pogadać bo strzelanie focha i oddalanie się od niego nie przyciągnie go już na tym etapie więc trzeba poważnie porozmawiać i powiedzieć co cię trapi innego wyjścia nie ma a jeżeli to oleje to wtedy możesz sięgnąć po radykalniejsze środki..czyli.jakieś małe ultimatum ale to już naprawdę ostateczność. Wszystko zależy od tego ile to już trwa bo jeżeli długo to potrzeba wam zastrzyku energii;)..nie wiem ..jakiś romantyczny wypad we dwoje, kolacja, kino , cokolwiek byle roziskrzyć atmosferę a jeżeli nie zauważysz w nim blasku uczucia to zpytaj jak on to dalej widzi bo ty niebardzo!..i dasz mu tym nareszcie do myślenia że coś przez niego może się skończyć.

Gość Małgosia007
Kaja24 : a masz może jakiś pomysł na faceta, który nie ma ochoty na spontaniczne wyjazdy, seks, spotkania? Jesteśmy ze sobą ponad 2,5 roku, nasz związek to moje siedzenie w domu i czekanie na jego telefon, że dzisiaj może się spotkać. Oczywiście mam masę innych zajęć, udzielam się społecznie, ale ciągle mi czegoś brakuje. Nie czuję się już dla niego ani atrakcyjna, ani interesująca:/