Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Shayana_85

Kto JAK JA chce zrzucić 9 kg? Razem raźniej

Polecane posty

u mnie jak narazie dobrze,zjadłam tak: Śniadanie : 2 kawałki chleba z dżemem + kakao 2 śniadanie : kawałek chleba z serem + pół grześka bez czekolady Obiad : pół bułki z masłem + 3/4 kiełbaski + herbata z małą łyżeczką cukru zobaczymy jak bedzie dalej,jeszcze dzisiaj poćwicze

Hej dziewczyny... Ja dzisiaj zjadłam na śniadanie sałatkę z sosem jogurtowym,przed chwilką grejpfruta a co dalej jeszcze nie wiem:) Miałam dzisiaj pokusę bo byłam z chłopakiem w fast foodzie i on się zajadał ale nie dałam się choć ślinka mi ciekła:)

gabbi uważaj na cukier, przy oddchudzaniu jest najgorszy i niestety trzeba go ograniczy ( och jak ja tesknie za poranna slodka herbatka :) gorgona - u mnie regularnie jedza frytki... uwielbia je.. ae poki co jedza beze mnie W domu nawet nikt nie zorientowal sie ze jestem na diecie, a mnie z tym lepiej, jakby sie nie udalo to nikt sie nie dowie :P Póki co 2,5 kg mniej:)

Shayana mój chłopak też nie wie,zresztą nikt nie wie:) Tak bezpieczniej prawda:) Jak wszyscy wiedzą to jojczą,że się nie odchudzać,zwłaszcza ciocie i babcie wychowane na tłustym mięsku z sosikiem;) A tak ma się spokój i luzik choć i tak ciągle słucham,że za mało jem:/

shayana- tylko ze mnie tak ciągnie,chyba pójde na badanie cukru. bo jak nie zjem czegos z cukrem to normalnie funkcjonować nie moge.musze popatrzeć nad dietami,gdzie ten cukier jest ,ale w normie.

gorgona - moze uzaleznienie,tego niewiem,od jutra zaczne diete zrównoważoną + ćwiczenia. myśle ze tym razem się uda

Uzaeznienie, albo po prostu jadlas w nadmiarze i teraz organizm sie domaga, poziom bedzie spadal powoli, ale to nieprzyjemne niestety. Gorgona dokadnie tak jak napisalas, o naszym odchudzaniu cicho sza :)

Hej,ja ma za sobą grahamkę o 9,teraz zjadłam serek wiejski. Kupiłam sobie dzisiaj aqua slim na 7 dni,będę pić. Nie zaszkodzi spróbować...

Ja zaraz wypiję sobie kefirek na kolację już. Jadę z chłopakiem na zakupy więc pewnie znowu będzie się objadał fast foodami :/ Ja się jakoś wymówię,ale już mnie w brzuchu kręci na te zapachy:(

Pewnie że nie, ja jutro jade na weekend na zjazd, takze troche naukki mialam, czekam z nie3cierpliwoscia wtorku, dzien proby. bede sie wazyc... jaka panujecie przetrwać w postanowieniach swieta? ja bede juz w drufgiej fazie diety, mysle ze otoczenie nawet sie nie kapnie, miesko i rybki dla mnie jak najbardziej sa wskazene, gorgona jak tam wczorajszy wypad? mam nadzieje ze bez wpadek :)

Wczoraj skusiłam się tylko na małą porcję sałatki z kapusty kiszonej,za to mój objadał się rybką z frytkami które uwielbiam:( Był bardzo zdziwiony,że nie jem:) Dzisiaj zaczynam dzień z dobrym nastawieniem:) Warzyłam się rano sprawdzić ile przytyłam a tutaj i tak mnie:):):) Nie jest źle.... Ja święta planuje przetrwać w ten sposób,że te parę dni choć wiem,że to niezdrowe będę piła jedną torebkę senesu rano i jedną wieczorem. To tylko trzy dni. Poza tym jeśli chodzi o jedzenie to i tak zawsze jem tylko talerz barszczu czerwonego,rybkę,krokieta i trochę sałatki więc nie będzie chyba tak źle... Kolejne dni też skosztuję małych porcji.

Ale się teraz umiałam:) Mój kochany przyniósł mi właśnie grahamkę i serek wiejski light i powiedział żebym sobie coś zjadła:) Shayana chyba wydałam się tym niejedzeniem mojej ukochanej rybki:)

ggabi,shayana czuję się opuszczona:( Mam nadzieję,że temat nie upada. To by był mój trzeci po rząd... Ja po śniadanku. Zjadłam sobie ciemną bułkę in serek wiejski z przecierem ogórkowym.

jestem.co u was?podac wam mój wątek ale na wizazu?tam sie odchudzamy w grupie ( ja i 2 dziewczyny )

Hej. Wróciłam ze zjazdu, nie miałam tam kompa, póki co dietke trzymam, bede wazya sie jutro, mam nadzieje ze nie jest zle, troche boje sie swiat, wacham sie by sobie pojesc a potem zaczac znow od stycznia, nie wiem..... pomozcie :)

Chwila prawdy, zaraz ide sie zwazyć, mam nadzieje, ze jest ok, choc wczoraj troche zgrzeszylam, to te swieta nastawiaja mnie tak, ze mam ochote rzucic wszystko i zaczac od nowa po nowym roku. Znajac zycie pewnie tak zrobie.... Oby tylko w tym czasie waga nie poleciala w gore... Dziewczyny gdzie jetescie?

Gość cookie_monster_
Shayana_85 a moglabys napisac swoj przykladowy jadlospis na 1/2 dni? ja bylam na Atkinsie i niestety zrezygnowalam bo waga raz pokazywala 0,6kg mniej potem 0,5kg wiecej,tak sie wahala przez 2 tyg to zrezygnowalam....odp. jak mozesz :)

Hej. Ni4e ustalam sobie z gory co bede jadla, najczesciej sa to parowki jajka, serek wiejski, wedlina i ryby różne postacie. Nie jem dużo ,bo apetyt mi zmalal, czuje sie ok , dzis sprobowalam makowca, wiem nie powinnam, ale na swieta chyba troche odstapie od zasad i po nowym roku zaczne od nowa.... Na mnie dieta dziala i to w ekspresowym tempie, jestem na niej od dwoch tygodni. a jak dzialala na ciebie?

moze cos podjadalas albo jadlas produkty ktore maja wegle ukryte, np duzo wedliny , czy cos ze slodzikami

Gość cookie_monster_
dzieki za odp. :) a wiesz o tym ze nie mozna jesc nabialu? :) ja b.lubie serki wiejskie ale na rzecz diety z nich zrezygnowalam. Powiem Ci jak moj jadlospis wygladal mniej wiecej Ś: jajecznica na boczku (z 2 jajek) + 1/5 sera plesniowego potem jako przekaske a to kawalek sera,kabanos lub pasta z tunczyka,jajka i majonezu na obiad zazwyczaj jadlam jakies smazone mieso np. mielone albo kurczak pieczony lub biala kieblasa potem na kolejna przekaske wpadalo znow troche sera,troche kielbaski i na kolacje jadlam np. mieso ktore zostalo z obiadu albo troche smalcu lub jajecznicy obecnie jestem na diecie mż ale jem sporo wegli,zdaje sobie z tego sprawe wlasnie dzieki tej diecie. Zamierzam na nia przejsc ponownie w nowym roku ale tym razem zrezygnuje z kielbas,ogranicze majonez oraz sery. Ja jestem ciekawa jak wyglada Twoj szczegolowy jadlospis,co jadalas na sniad.,obiady i kolacje?

Gość Shayana
Taki serek wiejskima tylko 4 wegle:P takze nimi je uzupelniam. Rano dwa jajka na twardoz majonezem obiad ryba bez panierki kolacja 3 parowki woda, herbaty rozne, ziolowe, cola zero, tak mniej wiecej co dzien, warzyw prawie wcale, bo nie lubie, fajnie by bylo zebys zaczela diete, bo ja od stycznia znow wchodze na pierwsza faze :) bysmy zaczely razem :)

Gość cookie_monster_
w takim razie mozemy od nowego roku razem zaczac diete :) bede tu zagladac i mam nadzieje ze tym razem uda mi sie schudnac na Atkinsie :) pzdr