Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nicoll20

ciąża z nauczycielem...

Polecane posty

Gość nicoll20

Jestem w ciąży z moim obecnym nauczycielem ze szkoły średniej.Jestem w maturalnej. On jest starszy o 10 lat. Czy po skończeniu przeze mnie szkoły możemy się ze sobą związac, czy nauczyciel nie może (ze względu na fakt, że byłam jego uczennicą) ? Dodam od razu, że proszę o poważne odpowiedzi, nie mam zamiaru kończyc nauki, tylko co najwyżej zmienic szkołę, a później pójśc na studia, także nie musicie mi pisac, że zmarnowałam sobie życie

Gość goraca kocicaaaa
Mozesz sie z nim zwiazac po skonczeniu szkoly. Moj nauczyciel od fizyki tez zakochal sie w mojej kolezance jak byla w 4 klasie liceum. Jak napisala mature, zwiazali sie na powaznie, teraz maja juz 2 dzieci

Gość www.tnij.org/prasa2010
jesteście oboje dorośli więc możecie robic co tylko wam sie podoba,problemem może byc to co powie rodzina,sąsiedzi i znajomi,oni lubią komentowac cudze życie

Gość fioshofi
oczywiscie ze mozecie, bedzie gadnaie plotki itp ale jak chcecie to mozecie, on jest plenoletni ty tez, a sex nie jest karalny powyzej 15 roku zycia. zmien szkole zeby nie gadano i wtedy sie pobierajcie

Gość nicoll20
Ruda - naprawdę bardzo kocham tego człowieka. Nie jest to żądza ani kaprys. Wiem, że on czuje to samo. Boję się tylko, żeby nie miał jakiś nieprzyjemności w pracy przeze mnie...

Gość kocham pana od wfu
nie bedzie mial nieprzyjemnosci spokojnie wasz wybor, ja osobiscie bylam z mim nauczycielem wfu od 14 roku zycia , zakochana po uszy, on mial 23 lata zaraz po studiach, dzis po 11 latach jestesmy razem kochamy sie na zaboj i mamy 2 dzieci wiec jesli mi wyszlo czmeu tobie mialo by nie wyjsc :) odwagi

Gość nicoll20
dzięki za odpowiedzi i za potraktowanie serio mojego tematu :) myślałam, że są szkoła może stawiac jakieś bariery, a on bardzo lubi szkołę i uczniów i widzę, że uczenie sprawia, że spełnia się zawodowo. A czy dopóki jestem jego uczennicą, nie mogę się z nim oficjalnie związac ? Dodam, że uczy mnie i moją klasę polskiego i wosu.

Gość nicoll20
Dziękuje za słowa otuchy. Jedne z niewielu, które słyszę ostatnio... Ale muszę dac radę, bo wiem że on to właśnie ten na którego czekałam :)

Gość gryczka
Łatwo nie będzie, bo ludzie uwielbiają plotkować o takich związkach. Ale jeśli to prawdziwe uczucie i oboje tego chcecie, to powinniście walczyć o swój związek. Dużo siły życzę i oby Wam się udało.

Gość kocham pana od wfu
w momencie kiedy laska konczy 15 lat moga orbic co im sie podoba jesli ona i on deklaruja przy tym ze nie jest to wymuszone, ze sie kochaja i ze chca ze soba byc z wlasnej i nieprzymuszonej woli nie ma nikt nic do gadaina od strony prawnej... chyba ze plotkarze, bo od poltek sie bedzie ciezko uwolnic

Gość nicoll20
iftar- właśnie do tego nie chciałabym dopuścic, żeby stracił przeze mnie pracę. Jestem na razie w 2m-cu, jeszcze praktycznie nic nie widac i nikt oprócz nas i moich rodziców nie wie, że to jego dziecko i nie zamierzam tego absolutnie na razie ujawniac. A rok szkolny tylko do kwietnia, potem matura więc liczę po cichu na to, że jeszcze uda mi się skończyc tą szkołe.

w momencie kiedy laska konczy 15 lat moga orbic co im sie podoba A świstak siedzi i zwija sreberka :P :P :P Autorko, Twój luby zachował się szczeniacko. Idę o zakład, że pierwszy bedzie naciskał na zachowanie tajemnicy. Stało sie i nie ma co kruszyc kopi. Póki co, nie chwal się żadnym przyjaciółkom, bo to juz nie będzie tajemnica. A jak sprawa trafi do kuratorium to będzie spory problem. Na szczęście Ciebie samej nie moga tknąć palcem.

Gość nicoll20
Wcale nie naciska. Na razie... Nawet mnie nie straszcie, aż się boję pomyślec co będzie, jak nasz "przypadek" trafi do kuratorium. Nawet nie pomyślałam o tym, żeby chwalic się z kim jestem w ciąży. Przynajmniej do momentu do którego będę w tej szkole. Przecież nie będziemy się ukrywac całe życie. Ale dzięki wam za wszystkie komentarze

Gość z dolnego slaska jestes autork
o ??

Gość nicoll20
tak, jestem z Dolnego Śląska. fran159123 - czy mogłabys nie spamowac ?!

z duzego miasta czy raczej małego :)? A w ogole co bedziesz odpowiadac jak kolezanki cie będą pytac kto jest ojcem? I czy nikt nie wie o waszym związku? Co na to rodzice?

Gość o czyżby
czyżby już jakaś koleżaneczka tutaj podejrzewała a po co ci to wiedzieć co będzie odpowiadać?

Gość o czyżby
może niech od razu ci poda imię i nazwisko i szkołę

Gość nicoll20
jestem raczej z dużego miasta. Wrocław:) jeszcze nie wiem, będę je chyba zbywac, bo jakie mam inne wyjście. Poza tym nie sądze aby je to interesowało. O naszym związku wie niewiele osób, m.in. moi rodzice, bo im musiałam powiedziec. Nie byli zachwyceni, mama zrozumiała moją decyzję... Tato nie jest przekonany do tego co robię, ale to akceptuje.

tak by bylo najlepiej :p

tak pytam autorko bo u nas w szkole również jest taki mlody nauczyciel który uczy polskiego i wosu :p a że już rok temu miał mały romansik z uczennicą to myslalam ze moze jakaś powtórka :D

Gość nicoll20
porozmawiałam właśnie ze swoim, coby się upewnic i mówi że to pierwszy i jedyny przypadek w jego karierze :D Poza tym byłam już w tej szkole rok temu i bym wiedziała jakby miał jakiś romaaans :) także chyba nie mówimy o tej samej osobie :)

nie nie :> juz sie upewniłam ze nie o tej samej :) bo ja nie z Wrocławia :P

Gość nicoll20
no to dobrze :) a pozwolę sobie zapytac, skąd jesteś ? i czy nie byłoby problemem opowiedzenie mi, czy ten nauczyciel który miał romans miał jakies nieprzyjemności w pracy, czy np. został zwolniony i co stało się z tą dziewczyną ? czy wyrzucili ją ze szkoły ? Przepraszam, że tak wypytuje, ale jestem w takiej sytuacji, że chciałabym wiedzieć, jak skończyły się podobne "przypadki" :) Ozywiście jeżeli to dla Ciebie nie problem

hmm cała szkoła o tym mówiła :P nawet nauczyciele wiedzieli :) dziewczyna konczyla juz klase, pisała mature...wiec potem to ucichło. A potem romans sie skonczył na wakacjach :) nie wiem z jakich przyczyn ale ta dziewczyna to była taka kurewka a on troszke naiwny dał sie nabrać na jej "miłość". Chodziło tylko o oceny. :) a ciebie nie męczy to ze musisz sie ukrywać? i jak radzicie sobie z rożnicą 10 lat? jak to sie stało ze sie zaczeliscie spotykac? jestes dobrą uczennicą czy przecietną? Chodzi mi o to czy taki nauczyciel zwrócilby uwage na przecietniaka :)

Gość nicoll20
wiesz co tak szczerze mówiąc, teraz jak jestem w ciąży nie czuję się najlepiej, więc nie przeszkadza mi to, że siedzę w domu, właśnie najczęściej z nim, albo u mnie albo u niego. A zaczęło się od tego, że chciałam zdawac maturę z wosu, wiedziałam o tym już przed wakacjami i on jest jednym nauczycielem u mnie w szkole który uczy wosu, podeszłam do niego pod koniec roku szkolnego i zapytałam jak taka matura wygląda, zaczął mi tłumaczyc i tak się zagadaliśmy (o nauce tylko), że uciekł mu autobus do domu (mieszka pod Wrocławiem), zaproponowałam, że mogę go podrzucic (na prawdę przez przypadek jechałam w tamtą stronę) i tak się zagadaliśmy i samo wyszło w wakacje jakoś tak. Na początku strasznie się bałam bo to nauczyciel i w ogóle, ale teraz w ogóle tego nie odczuwam. Dodam, że jak jesteśmy razem to w ogóle nie poruszamy tematu szkoła. Nie odrabia za mnie zadań ani nic takiego ;D Jaką jestem uczennicą ? Trudno powiedziec, bo chyba raczej przecietną, mam 5 i 4, ale jak mi się nie chce uczyc, to dostanę też jaką 2 czy 3. Na pewno nie jestem typem kujona :D Na prawdę niczym się nie wyróżniam

a z polskiego co masz :D? ja tam życze wam szczescia :) czy bierzesz pdo uwage to ze jak sie wyda wasz związek to będzie posądzany oto ze np podwyższa ci oceny itp ? Jak ci poszły próbne matury ? :) Prawie zawsze kobiety wybierają starszych mężczyzn :D Ale nie przeraża cie czasami to ze jednak on ma wiekszą wiedze od ciebie :) i dobrze zna polski, hisorie :) ?? Nie odczuwasz czegoś takiego ze będziesz musiała "gonić" z wiedzą zeby mu dorównać :)?

chodzisz do technikum??

Gość nicoll20
Z polskiego mam 4, ale uwierz mi, że nie dzięki temu, że spotykam się z nauczycielem... Nie mam żadnej, ale to żadnej taryfy ulgowej, bo po pierwsze on nie może tego zrobic,a po drugie ja nic takiego absolutnie nie chce, bo czułabym się nie fair w stosunku do mojej klasy, jakbym np. miała pytania na sprawdzian. Pyta każdego przy tablicy, także mnie i cała klasa widzi, że wszystko odbywa się z zadami sprawiedliwości, że nie dostaje łatwiejszych pytań ani nic. Próbna matura z polskiego poszła mi strasznie. Zastanawiam się czy zdobędę chociaż te nieszczęsne 30%, a wos zdałam na 65%. Nic takiego nie odczuwam. Powiedział mi, że kocha mnie taką jaka jestem, także nagle nie zamierzam zdobywac nie wiem jakiej wiedzy, żeby mu dorównac.

Gość nicoll20
tak, chodzę do technikum ekonomicznego.