Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

urla

Szukasz pomocy od duchowej konsultantki zyciowej?

Polecane posty

Jestem konsultantka zyciowa poslugujaca sie intuicja do kontaktowania z podswiadomoscia, aby pomoc w naprowadzeniu, rozwiazaniu konfliktu wewnetrznego, ktory odbija sie na zewnatrz, w zyciu. Masz problem, nie wiesz co robic, nie rozumiesz co sie dzieje dookola ciebie - odezwij sie!

Gość odzywam się

Gość i ja się odzywam
Halo?

Jesli ktos szuka pomocy niech odezwie sie na e-maila.Jesli w danym momencie jestem na forum to oczywiscie sprobuje pomoc. :))

Gość tuptuśka
jestes jeszcze?

Gość a jakie sa twoje kwalifikacje

Posluguje sie intuicja.Wczesniej bylam tarocistka zwodowo-dyplom ukonczenia 2 letniej szkoly wrozenia.Innych technik tez uzywalam-portrety numerologiczne,runy ,karty zwykle,szkatulka szczescia,interpretacja horoskopow,boenergoterapia etc.Bylam rowniez nauczycielem kursu prosperity.Dostalam uprawnienia do poslugiwania sie psychoterapia.Chcesz pomocy?

Gość no rzeczywiście
delikatnie mówiąc pieprzysz głupoty :D idź na topiki- strata bliskiej osoby - ciekawe czy tam będziesz taka mądra ze swoją pomocą jak ja lubie takie nawiedzone dusze :O

Gość no rzeczywiście
ale jak ktoś jest na tyle "mądry", że swoje życie chce uzależnić od intuicji nawiedzonej baby to proszę bardzo

Gość hmmmmmmm.....
W sumie nie bardzo wiem z jakimi problemami można się zwracać do takiej osoby. Mam fobie społeczną. Umiałaby mi pani jakoś pomóc?

Gość hahahahahahaha
i jeszcze problemy z czytaniem SPOŁECZNA fobia :O

Gość agagagagagaga
własnie nie wiem co sie dzieje pomóż :)

Gość hmmmmmmm.....
Napiszę na maila

co do "no wlasnie "to jestes w fazie zmiany zyciowej -cos trcisz cos zyskujesz....stad rozdranienie na widok moich tekstow...to minie przejdzie jak sie usunie stare i wejdzie na to miejsce nowe-tak czasem bywa...czasem ciezko ...bardzo lecz pozniej patrzac w tyl widzimy nauke ,doswiadczenie i mozemy zaczac podejmowac trafniejsze decyzje oraz poprzez zrozumienie przeszlosci latwiej przyjmowac przyszlosc-powodzenia

Gość no rzeczywiście
no rzeczywiście , nie no właśnie :O już Ty mnie nie analizuj, bo nie trafiłaś a nawet jakby Ci się udało, to ta Twoja "porada" jest moooooocno ogólnikowa sama mogę tak poradzić, bez tytułu duchowej konsultantki :O

do agggggggg :masz fajna faze na nauke dawania,otwartosc ,nadzieje na szczesliwa milosc i dobre zdrowie-moze troche sie nudzisz.

Gość no rzeczywiście
ale żyby nie było, że jestem zawistna czy coś ja też życzę Ci powodzenia po prostu nie wierzę w takie bzdury i takie "tytuły" jedynie mnie bawią :D

do no rzeczywiscie-trzeba bylo sie do mnie nie odzywac ;)))

Gość agagagagagaga
nadzieje mam od lat na miłość i poprawę losu hehehe ale to jak kazdy :) po za tym raczej się nie nudzę moze jestem ciut znudzona życiem :O

dziekuj (no rzeczywiscie) .Tytuly tez mnie bawia dlatego (zwlaszcza ,ze juz tym sie nie zajmuje) na pocztku nie bylo mowy o nich w opisie mej osoby

Gość prosze Cie o porade
pisze teraz prace licencjacka i kiepsko mi idzie ;[ nie umiem sie skupic i odkladam to ciagle ;( masz jakas rade co zrobic by sie zmobilizowac????

Gość no rzeczywiście
wolność słowa - temat ogólnie dostępny moja opinia - subiektywna - to czym się zajmujesz, to bzdury mam prawo napisać co myślę :D to tyle w tym temacie kto Ci wierzy, jego problem 🖐️

do aggggggg -teraz rozpoczyna sie dla ciebie fajny czas na uczucia ,dzielenia sie z kims i brania od tej osoby energi milosci.Dawaj bezinteresownie a zobaczysz jak potrzebujaca osoba sie pojawi w twoim zyciu-szczesliwie dla ciebie -skup sie na pomaganiu (oczywiscie bez szwanku dla ciebie-w rownowadze) a zobaczysz jak zacznie sie krecic kolo ciebie-tylko nie oczekuj rekompensat! ;)