Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość blimblimblam

Jak mam to rozumieć ?

Polecane posty

Gość blimblimblam

Spóźniający się okres już 6 dni(okres zawsze regularny),bardzo dużo białego śluzu,czasem kłujące jajniki,test ciążowy negatywny...już się w tym pogubiłam...

Gość blimblimblam
haaalo pootrzebuje pomocy

Gość I am so sorry for you
a lekarze strakjuja czy jak??:oo

Gość blimblimblam
nie ale jestem w innym miescie i nie wiem jeszcze co i jak tutaj jest ... dlatego aktualnie chce sie poradzic kogos przez forum.

Gość rere25
oj radze Ci szybko do ginekologa...

Gość rere25
znajdź jakaś najbliższą poradnie dla kobiet ktora ma podpisaną umowe z NFZ i przyjmą cię od ręki jak powiesz jaka jest sytuacja

Gość blimblimblam
czyli to moze byc cos groznego ?

Gość rere25
myślę że to jakieś zakażenie może być, musi to zobaczyć lekarz bo jeśli bedziesz czekać to moze to byc groźne

Gość rere25
A w jakim mieście jesteś?

Gość PP123
Moim zdaniem to na pewno nic groźnego. Wizyta u lekarza i tak Cię nie ominie ale warto powtórzyć test ciążowy. U mnie pierwsze objawy ciąży były właśnie takie (dodam, że dwie kreski na teście wtedy tylko ja widziałam :) ). A może brałaś jakieś leki, stresowałaś się mocno, podróżowałaś i dlatego Ci się rozregulowały te sprawy.

Gość blimblimblam
ok wlasnie szukam jakiegos ginekologa... tylko nie wiem po czym mogla bym miec zakazenie...

Gość rere25
zgadzam sie, warto powtórzyć test, ale takie objawy towarzysza zakazeniu, a zakazenie nie jest groźne jak zacznie sie leczyc je w pore

Gość rere25
od zwyczajnie, po stosunku płciowym...to najprostsza droga

Gość blimblimblam
PP123 - czy sie stresowalam,denerwowalam albo podrozowalam to i tak wszystko mialam na miejscu,nic sie nie zmienialo.Lekow tez zadnych nie bralam.A testu drugiego troche sie obawiam zrobic,bo gdyby byly te dwie kreski to nie bedzie zbyt fajnie...nie dlatego,ze nie chce miec dziecka czy cos w tym stylu,a dlatego,ze mama mojego partnera po uslyszeniu o mnie falszywych plotek powiedziala mu,ze boi sie ,ze go wrobie w dziecko... :/ i dlatego to by byl dla mnie maly problem tylko z tej strony. rere25- mieszkam w Lodzi

Gość blimblimblam
rere25 - ale to co musi byc nie tak skoro mogloby bys to zakazenie po stosunku?

Gość rere25
jeśli mieszkasz w łodzi to masz idealną sytuację, jedź do Centrum Zdrowia Matki Polki, tom są dobrzy lekarze i napewno Cie przyjmą jak powiesz że w pilnej sprawie i wyjaśnisz o co chodzi. Lekarz powie Ci czy jest to zakażenie czy ciąża czy może jedno i drugie. nie martw sie co mowi matka chlopaka, pomysl tylko ze jesli naprawde jestes w ciazy to jest to poczatek czegos cudownego, nie mysl o tym jak o problemie bo ludzie czasem gadają różne rzeczy a potem tego żałują:)

Gość rere25
tak to już jest że czasem zdażają się zakażenia przydatków i występują z różnych przyczyn, może akurat miałaś osłabiony organizm, ale przecież nie wiadomo co to jest, najważniejsze bedzie to co powie lekarz, radze jechać w poniedziałek, przyjmuja rano i po południu

Gość Nicolka.....
Ja mialam takie objawy przy wielotorbielatowosci jajnikow :( To dosc powazne wiec proponuje jak najszybciej isc do ginekologa...

Gość rere25
przyczyn może być wiele, koniecznie idź do ginekologa

Gość blimblimblam
i wszystko się wyjaśniło ;] W poniedziałek dostałam okresu po pracy (chyba z wysiłku) więc w żadnej ciąży nie jestem ;]