Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość alemadzisijebnieciehh

wkurwila mnie klezanka a potem facet

Polecane posty

przyszlam ze studiow najpierw wk**wwila mnie kolezanka bo nabijala sie z moich spodni dala za nie 360 zl w Zarrze ,sama sie zapytala o cene i za ile a potem powiedziala ze kupilam ch*jowe spodnie ,wk**wiala mnie gadajac ile to ona nie ma cze robia remont ,ze jadu tu tam -dodam ze zarabiamy z mezem 10 razy tyle ijezdzimy na wakacje z granice a nie nad jeziora itp aale ja sie tym nie chwale tylko jak mnie o to pyta ...jezdzie limuzyna mercedecedesem ostatnio powiedziala ze jej fiat uno jest wygodniejszy i wogole ze moj sie na zlom nadaje...normalnie suka i mnie wk**wia ,przyszlam do domu powiedzialam mezowi ,bo nabijala sie ze mnie ze na sylwestra w domu siedzimy a ona idzie do remizy stazackiej albo do paryza(palcem na mapie) i zaczelam sie go czepiac ,az wlasnie wyszedl z domu i przeklinak k**wa poj**alo cie poj**alo,k**wa j**nieta jestes nie wiem juz czy ze mna cos nie tak......................ja pie**ole co za ludzie

Gość gość...
I O CO TYLE SZUMU????????????

Gość I am so sorry for you
trzeba sie nauczyc jak zachowywac zimna krew

no ze mniee wkurwia kolezanka a mojj jest na mnie zly ze nie potrafie jej nic odburknac ale mam sobie robic wrogow na studiach?

a po co ci taka kolezanka??ja bym jej tam cos odszczekla zeby sie w papcie nie wmiescila

no tak ale razem robimy notatki ,prezentacje na zaliczenia i nie chce sobie wrogow robic ale wkurza mnie juz wysluchiwanie tych bajek:ile jej zarobil wtym miesiacu ze kupuje perfumy FM ,albo jakies podobry z rynku ktore sa 100% lepsze jakosciowo od oryginalow ktore ja uzywam,ze ma ladnijeszy dom*mieszka u tesciow na niewyremontowanym poddaszu) bylam ostatnio u fryzjera i wydalam 300zl bo sie mnie pytala ile dala odrazu na drugi dzien tez byla u fryzjera ,ja jezdze co weekend na zakupy do galerii po ciuchy ona kupuje na targu -ale ja jej nie upokarzam a ona mi dojebuje ze szmaty kupuje..ile mozna tego sluchac

Gość A mnie powaznie wkurwia
przepraszam za słowo, jak ktoś używa tyle wulgaryzmów. Dla mnie osoba, która na forum publicznym używa wulgaryzmów jest zwykłym chamem i wsiórem w najgorszym słowa tego znaczeniu. Takie osoby powinno się ignorować, albo "spychać", do rynsztoka, bo tam ich miejsce!

Gość gestapo woman
ty jesteś za to bogatą suką i z potoku twoich słów można wyczytać jeszcze jedno że do tego wredną.

Gość gestapo woman
oczywiście to do autorki

bo zazdroszcza suki ze wpolowie tak dobrze nie maja i nie beda miec jestem wredna bo ile mozna wysluchiwac i sie porownywac do mnie skoro do piet mi z zarobkami nie dorasta

zapytalabym ja czy jest tak zakompleksiona. Swoja droga mialabym gdzies prezentacje i notatki. Nie dalabym sie tak traktowac. No ale jesli lubisz

Gość Najgorzej to jak chamstwo
dorwie się do pieniedzy. Zauważyłam, ze każde 100.000 na koncie lub w rzeczach materialnych podwaja chamstwo, które się ma....niestety Do pieniędzy też trzeba dorosnąć i dojrzeć.

Gość klopp
Niestety takie jest zycie, kase maja przewanie cwaniaki i chamy z tupetem.

Gość nail
o matko nie umiesz jej odpyskowac?...no i co z tego ze razem robicie notatki..znajdz kogos innego...a kolezanka jest po prostu zazdrosna ze tobie powodzi sie lepiej...

Gość klopp
..znajdz kogos innego.. Nie moze, bo jest tepa i potrzebuje kolezanki, ktora bedzie za nia odwalala robote na zaocznych studiach:D

Gość masz problem ze soba i tyle
sama sie wsciekasz. skoro dla niej fiat uno jest wygodny, to niech bedzie. a ty sobie odpusc i ciesz sie mercedesem. o co tyle awantury? baby to maja jednak najebane od statusu posiadania. jedna drugiej zawsze musi dojebac. ale tak to jest z wami, BABAMI!!! "jak sie spotyka dwoch facetow, to sluchaja siebie, ale jak dwie baby to sie obserwuja". dokladnie tak jest, tylko musiscie sie wciaz podniecac tym co macie, dzieki temu jestescie lepsze... baby.......

Gość wysublimowany prostak
autorka jest zła, bo nie robi wrażenia na uboższej koleżance, a że jej potrzebuje, bo inaczej by pewnie nie skończyła studió to jej nie umie nawet odpowiedzieć. chociaż czytając jej wypowiedzi aż trudno uwierzyć.

Gość gość...
skoro dla niej fiat uno jest wygodny, to niech bedzie. a ty sobie odpusc i ciesz sie mercedesem poprostu twoja koleżanka umie sie dowartościować, a ty zamiast jednym uchem wpuszczać a drugim wypuszczaś -wkurzasz się- nie potrzebnie. Masz merca, własny kąt, super ciuchy- czy ty naprawdę potrzebujesz dowartościowania na forum??????????????? Weź się dziewczę w garść i doceń sama siebie... Nie dziwię sie twojemu facetowi -bo daje ci wszystko, a ty jeszcze masz pretensję.....

Gość bo tak naprawę to Uno
ma lepsze fotele niż jakiś mercedes typu C z lat 90 ubiegłego wieku, a także może mieć lepsze zawieszenie, jeśli przypadkiem zawieszenie merolu był tuningowane przez AMG... niestety laski mało się znają na autach...i oceniają (zresztą nie tylko auta) bardzo powierzchownie

Gość autorkatematuuu
a mercedes 2007? tez moze byc gorszy od fiata uno 1997??

Gość gość...
merc to merc... nieważne jaki .....Dziwią mnie takie porównania.....

Gość autorkatematuuu
gość... czasami az sie scyzoryk twiera slyszac te glupoty uwierz mi

do autorka tematu: jechałes mercem C z lat 90 tuningowanym przez AMG? Ja niestety miałem takiego, przez 2 miesiące. Switne auto...ale na tor wyścigowy...po 100 km kręgosłup mi wysiadał....niestety przesadzili i to auto nie nadawało się do normalnej eksploatacji.... A fiatem uno potrafiłem przejechać 300 km bez przerwy i nic mnie nie łupało, żadnych buli w kregosłupie....

nie jestem przeciwnikiem firmy spod znaku 3-ramiennej gwiazdy, ani fanem FIAT-a. Ale jestem w stanie zrozumiec, że dziewczynie może sie lepiej UNO-kiem jeźdxic po miescie, jak ma silniczek 1,4 FIRE - to calkiem sprawnie można się tym jeźdxidełkiem poruszać. Ja mam dwa samochody. Pandę - (zamierzam zamienić na 500, lub Ka) do smigania po miescie. Na wyjazdy dalsze (lub na wyjazdy reprezentacyjne) "wytaczam" SuperB wisadać, wysiadac, wsiadac, wysiadac - zdecydowanie wole z Pandy