Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość szukamiszukam

JAKA TO ZA RASA PSA

Polecane posty

Gość szukamiszukam

Pies jest większy, wyższy od spaniela. Ma czekoladowo-kasztanową barwę. Jest śliczny! Ma troszkę długą mordkę. Duże podobieńtwo: http://www.docksidefields.com/DockerStack-1C.jpg PROSZĘ O POMOC (widziałam na ulicy i strasznie chciałabym takiego kupić)

Gość na zdjęciu to seter
polecam - bo to jedyny pies, który nie śmierdzi psem.

Gość aha-ahaa
Napewno chodzi Ci o setera irlandzkiego. Miałam kiedyś 2. Nie jest to psiak dla każdego, dlatego trzeba się dobrze zastanowić,czy się podoła charakterkowi seterka:)

Gość szukamiszukam
taak to on. jest cudowny! wyczytałam że mają swoje humorki. to prawda?

Gość aha-ahaa
Zdecydowanie tak. Są pełne temperamentu i mają niespożytą ilość energii. Są psotne, ciągle by biegały, kopały albo...polowały:) W końcu to rasa psów myśliwskich. Moje lubiły sobie od czasu do czasu przeskoczyć przez płot do sąsiada i poczęstować się kielbaską z grilla, albo przekopac mu ogród. Poza tym były takie towarzyskie, że zdarzało im się też wejść na dach garażu i szczekac w okna sąsiadom, bo ich tam akurat zauwazyly:) Posiadanie psiaka tej rasy wymaga poświęcenia mu dużej uwagi i dyscypliny. Potrafią dać się we znaki,kopanie dziur,żżeranie roślinek to standard. No i trzeba pamiętać,że nie jest to pies stróżujący! Mają swoje wady,oj mają, ale są poza nimi przekochane. Bardzo ufne, przyjazne, bez agresji. Są swietnymi towarzyszami zabaw. Pływają, grają w piłkę:) A jak coś spsocą, to potrafią zrobic taką przepraszającą minę,że złość na nie mija jak ręką odjał:)