Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość natka 23 latka

co na prezent dla rodziców

Polecane posty

Gość natka 23 latka

mam 23 lata, rok temu usmamodzielnilam sie i mieszkam w innym miescie razem ze swoim chłopakiem. Ale dopiero teraz doceniłam swoich rodziców, zrozumiałam jak bardzo ich kocham. Wczesniej nigdy im za nic nie dziękowałam ani nie dawałam prezentów. W te święta chce im jednak cos podarowac, wyrazic swoją ogromną miłosc do nich. Chce zeby wiedzieli ze mi ich brakuje i bardzo tęsknie. Wiem ze oni mnie kochają ponad zycie ale ja chce zeby oni rówiez wiedzieli o tym ze ich miłosc jest odwazejmniana. Duzo przeszli ze mną, gdy dorasatałam strasznie sie buntowałam, krzyczałam na nich, wyzywałam mame od idiotek, widzialam jak czesto płacze przeze mnie, żałuje tego bardzo... wiem ze ona tez pamieta ten burzliwy okres. Wstyd mi jest teraz, chcialabym ją strasznie przeprosić za te wszystkie lata...:( Dzis jestem juz dorosła i tak naprawde zrozumialam co sie tak naprawde liczy w zyciu... Co ja im moge dac ?? Gdybym mogla dała bym im recepte na długowiecznosc, zeby zawsze byli. Zebym ja miala swiadomosc ze oni są, i zawsze czekają na mnie. Są wsapnialymi rodzicamami, szkoda ze tak pozno to do mnie dotarlo :(:( prosze powiedzcie co im moge kupic w dowód wdziecznosci ?

Gość
komplet pościeli satynowej :) p.s. a czy to ma być prezent symboliczny?

Gość prażona
moze ramke multimedialna z Twoimi zdjeciami z nimi? i zalacznik... z opisem tego co napisalas tu i teraz:)