Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Po_co_to_wszystko

Moje 30 smutne urodziny

Polecane posty

Gość Po_co_to_wszystko

A ja mam dziś trzydzieste urodziny. Mąż nawet nie kupił mi kwiatka, chociaz wiedzial i pamietał, szkoda mu było pieniedzy na jakikolwiek drobiazg albo czasu na zaplanowanie czegoś oryginalnego zeby sprawic mi przyjemność, spedzic czas we dwoje, przygotowac cos samodzielnie, nie chodzi o żadne kosztowne prezenty tylko o gest, o postaranie sie i chęć zobaczenia uśmiechu u obdarowanej osoby... Niedawno byla jego swieto i okazja do ktorej ja przygotowywalam sie od dawna zeby kazdy detal byl taki jak tylko on moze sobie wymarzyc, tort specjalnie ozdobiony z dedykacją, prezent zwiazany z jego hobby, specjalnie zaplanowany i przygotowany by sprawic mu radosc.. Sam uwielbia byc rozpieszczany, chwalony, doceniany, lubi - zreszta jak chyba kazdy - gdy pamieta sie i celebruje wazne dla Niego momenty, a sam wciąż coś obiecuje i nie dotrzymuje słowa, albo prezenty sa tak bezosobowe albo w ostatnim momencie kupowane byle by cos bylo tanim kosztem ze niby przeciez sie postaral. Potem zreszta po wielokroc podkresla jaki to zrobił wielki gest i wydatek... Dlaczego tak sie zachowuje ? Dlaczego sam czasami lubi poczuc sie kochanym, malym chłopcem, a nie chce lub nie umie dzielic sie radoscia z osoba ktora jak twierdzi kocha...? A mnie przykro troche tak, łzy mi napływaja do oczu, czuje sie zapomniana jak dziecok do ktorego nie przyszedł w wigilię oczekiwany Mikołaj...

Gość Elena48
Moze jest duzym egoista .Skupia sie tylko na braniu.Nie interesuje go dawanie.Typowy biorca.Trudno tym ludziom sie zmienic.Porozmawiaj o tym z nim.Na drugi raz w jego urodziny po prostu wyjdz do rodziny , kolezenek.Pokaz jak lekko potraktowalas jego urodziny.Jak bedzie kumaty to moze zaskoczy.Trzymaj sie cieplutko.

Gość serila
Prawda jest taka: on Cię nie kocha. masz jasny dowód. Przemyśl to

Gość Orszak12
Nie godz sie na to, stac cie na kogos kto bedzie sie staral kazdego dnia, rozpieszczal Cie i dbal o Ciebie, jak sie kogos kocha to dawanie sprawia wiecej radosci. Jak sie kocha kogos naprawde, a nie tylko w pustych deklaracjach. I przyjmij najlepsze życzenia, wiesz ze zycie zaczyna sie po trzydziestce? :) Moze czas cos zmienic?

Gość 32 na karku
Wszystkiego najlepszego:)

Gość ois
ode mnie tez wszystkiego najlepszego trzymaj sie takich jak twoj maz jest wielu moj maz tez sie do nich zalicza pozdrawiam

Po_co_to_wszystko A ja mam dziś trzydzieste urodziny" To najlepszego :) 100 lat I za pośrednictwem tej strony składam mojej siostrze z okazji 25 urodzin wszystkiego naj :D

Nowlasnie 100lat! niemasz tak zle mi nikt niezlorzyl bo niemam nikogo,wiec sam kupilem kilka piw i takie mialem urodziny. powturze rozmowa a jak nieporze, pokaz mu ze takie traktowanie tobie nieodpowiada, ze potrzebojesz czulosci! I to jest to nieokazoj mu jej jakis czas kilka dni traktoj go taksamo niestety niejestem zwolennikiem takiej metody ale wtej sytuacji moze przyniesc duzo korzyci dlaciebie zreszta dlawas obojga. Posluchaj mnie. Pozdrawiam i j. Sto lat:)