Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość emka00

tata

Polecane posty

Gość emka00

witam. chciałabym się was poroadzić , bo już zupełnie sama sobie nie daje rady. mója tata nie odzywa sie do mnie od miesiaca. miesiac temu po klotni z nim powiedzial , ze nic soba nie reprezentuje , ze jestem zerem i nie jestem jego corka .. jestem tylko biologicznym dzieckiem ,jako osoba jestem nikim . dodam rowniez ze moi rodzice sie sa razem wiec nie mam z nim zadnego teraz kontaktu . a dzis jak widzilam sie z nim na spotkaniu u dziadka to sie nawet nie przywital . zadnego czesc ani nic .. moj tata ma strasznie silny chrakter i on sobie swietnie da rade . podobno ja mam identyczny ale to juz mnie po prstu przerasta . nie mam odwagi porozwawiac z nim . nie wiem tez jak mam sie zachowac na wigili , czy zlozyc mu zzyczenia , co mam powiedziec . nawet nie wiem czy mnie zaprosi do siebie .. nie wiem co robic . prosze pomozcie .

Gość hhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh
Pogadaj z nim i powiedz mu co czujesz! Bo widze ze zalezy Ci na dobrym kontakcie z nim. Jednak z doswiadczenia wiem ze matka kocha mimo wszystko a ojciec niestety za cos.

Gość emka00
zaniedbałam nauke. z 5 zlecialam do 3 i po prstu uznał , że jestem z nikim.

Gość emka00
i co wtedy ? bd miala znow 5 i podejde do niego i powiem ' czesc tato , moge znow byc Twoja corka ? ' bezsensu .. stracilam juz ojca chyba na zawsze.