Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość agunieczka_88

duszności w 9miesiacu ciąży

Polecane posty

Gość agunieczka_88

hej dziewczyny! Jestem obecnie w 38tyg i miewam okropne dusznosci co wiaze sie takze z uporczywym kaszlem. najczesciej budze sie w nocy cala mokra z silnym kaszlem. dzisiaj jak spalam w dzien takze mnie meczyl i musialam wstac bo juz nie moglam usnac. strasznie mnie to meczy. czy ktoras z was tak ma lub miala??????pozdrawiam i czekam na jakiekolwiek wiadomosci.

Tak, miałam. Spałam na podwyższeniu przez ostatnie 4-5 tygodni przed rozwiązaniem. nie było to wygodne, bo miałam też straszne obrzęki kostek, więc wysoko głowa z szyją i wysoko stopy. Nic to, dałam radę to i ty dasz ;)

Gość agunieczka_88
to fajnie ze nie jestem sama choc nie jest to dosyc przyjremne uczucie. troche sie matrwie poniewaz termin mam na 23grudnia i boje sie ze moze to przyspieszyc porod. do tego miewam tez dosyc silne klucia u dolu brzucha i mocne parcie na pecherz. z deka sie boje bo to moja pierwsza ciaza. lekarz i polozna stwierdzili ze mala jest jeszcze wysoko i ze nie opuscil mi sie brzuch co swiadczy o tym ze nic narazie sie nie dzieje i szyjka tez jest jeszcze zamknieta. nie wiem co mam juz myslec.

Gość lowiasa
ja mam termin na 17 tego i mam tak samo duszności,i gorąco mi strasznie nie jest łatwo przejść przez ten 9 miesiąc ale lada chwila idę pod nóż:-)

Gość agunieczka_88
ja juz chcialabym miec porod za soba a zostalo tylko mi 11 dni. szkda ze tak sie ciagna. coraz wiecej zaczynam o tym myslec(o tym zblizajacym sie dniu). nie boje sie porodu bo wiem ze jestem do tego stworzona ale juz nie moge sie doczekac a te dusznosci powaznie mnie martwia. mam nadzieje ze niedlugo mi przejda i bedzie wszystko ok. kolejna wizyte u gina mam w czwartek wiec okaze sie czy to juz niedlugo. pozdrawiam

Gość cesarzowa 12345
lowiasa -a w ktorym tyg masz cc ? bo rozumiem ze jest planowana?