Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 321658942kmyg

DZiwne zachowanie przyjaciela...

Polecane posty

Gość 321658942kmyg

Jestem w stałym szczęśliwym związku. Od dwóch miesięcy mam też przyjaciela. bardzo dobrze mam się ze sobą rozmawia, lubimy się. Od początku jest wszystko jasne, żadnych podtekstów, tylko przyjaźń. On też jest w stałym związku. Ostatnio zdążyła się dziwna jak dla mnie sytuacja. Rozmawialiśmy o moim naprawdę sporym problemie. Tak wyszło , że rozryczałam się i tak zupełnie bez namysłu powiedziałam żeby mnie przytulił nic złego nie mając na myśli. A on" proszę cie , przestań", no to ja mówię że przecież o nic mi nie chodzi tylko o zwyczajne przytulenie, jesteśmy w końcu przyjaciółmi. on się przestał odzywać a potem zaczął się głupio tłumaczyć że nie lubi przytulania.. O co chodzi? Zrobiłam coś nie tak?!! Myślałam że to naturalne, że przyjaciele czasem przytulają, można się im wypłakać itd

Gość kgjjhghjg
chyba bardzo kocha swoją dziewczynę i chce być lojalny...

Gość poszukaj sobie przyjaciolki
:o chlopak jest zajety i wlasciwie zaregowal, a zreszta po 2-cach to conajwyzej dobry kolega

Gość twoim obowiązkiem
od 2 miesięcy to mozna mieć kolegę albo znajomego a nie przyjaciela:O a koleś zrozumiał że bierzesz go na "małą bezbronną dziewczynkę" i niby szukając pocieszenia się planujesz się do niego dobrać też bym tak zrozumiała