Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość natura i już

czy po tabletkach anty... się tyje?

Polecane posty

Gość natura i już

Mimo wieku 30 lat i dziecka nie mam doswiadczenia z tabletkami.Mysle zaczac brac.Czy biorac tabletki bede tyć? Jakie sa wady a jakie zalety? Ulotki informuja swoje a w praktyce jest inaczej.Chetnie przy okazji porawilabym biust tabletkmi,bo zostaly mi sucharki po schudneciu po ciazy.Czy ktos mi pomoze?

Gość hhhfkkkkk
przy stosowaniu tabletek pojawia się wzmożony apetyt, co może byc przyczyną tycia, jak rownież zatrzymanie wody w organiźmie. Nie jest to regułą, każda z nas reaguje inaczej.

Gość natura i już
dzięki.Cos juz wiem

ja brałam kilka lat tabletki, stosowałam harmonet i cilest, po tych pierwszych schydłam, a po tych drugich przytyłam, zatrzymywała mi sie woda w organizmie, wiec nie ma reguły, wszystko zależy do Twojego organizmu i tabletek

Gość ja po yasmin przybrałam
prawie 10kg MASAKRA!!!!!

Gość grand prix
Nie mylcie tycia z zatrzymaniem się wody w organizmie, bo to dwie rózne rzeczy, Te co tyją, zwalaja na tabletki. Zra jak swinie i szukaja jakiegos wytlumaczenia dla swojego obzarstwa. Natomiast wspolczuje, jesli zatrzymuje sie woda w organizmie, bo nie tak latwo o unormowanie sie :)

Gość nikk27
jak żyję ale jeszcze takiej bzdury nie słyszałam żeby tabletki antykoncepcyjne poprawiały biust, jak chcesz żeby był ładniejszy to masaż , krem ujędrniający ewentualnie operacja a nie tabletki. A jeśli chodzi o skutki uboczne to wszystko jest w ulotce lub na stronie producenta., polecam dokładna lekturę ...

Gość natura i już
a ja z tym biustem slyszlam czesto tylko piąte przez dziesiate.Robia się pełniejsze tak jak niektórym kobietom przed okresem.Ja tez tak miałam ale mi przeszło.