Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość PomozcieMiProszee

Jak rozkochac w sobie chlopaka-artystę? Pytanie do artystów

Polecane posty

Gość a ja dodam do buuuu
jako artystka ( juz dosc dawno dyplomowana) ze takze koledzy z mojej brazny , mimo,ze rozni, w tym fajni i nteligentni, jakos mnie nie pociagaja. Dla mnie za mało męscy, za mało konkretni. Wole facetów z wyksztalceniem technicznym, takich, ktorzy znaja sie na czyms, co mi imponuje, bo w sztuce i naukach humanistycnych sama jestem dobra, a jak mi czego brakuje, jestem w stanie sie dokształcic. Fizyk, informatyk, konstruktor itp . - to jest dla mnie prawdziwy facet.

Gość bylam z artystą
Nie polecam==ruchał wszystko jak leci, brał narkotyki,palił trawę, okropny charakter.

Gość dawniej będąca z artystą
artyści to nienajlepszy wybór żadni muzycy malarze :P krzyz pański z nimi niebieskimi ptaszkami

Gość autorko tematu
daj znać jak i co z tym twoim artystą. ja też kocham się w takim jednym, romantyczny za sztalugą i zaciekawił mnie temat... może dasz kilka rad

Gość Vitalianka
może załatw mu pracę w jakimś domu aukcyjnym ostoya czy abbey house.może od razu cie pokocha jak zostanies zjego menadżerką:) heheh

Gość cafeaulait
tak jak vitalianka, hah, podsuń mu umowę współpracy z abbey house, jak załatwisz mu pracę to będzie Twój

Gość przecież to proste
Jak rozkochac w sobie chlopaka-artystę? jeżeli jest artystą to wystarczy stać się jego muzą jeżeli ma taki feler, że jest chłopakiem

Gość spierdoliliconalezyARTYSCI
Uciekac, nie ,, rozkochiwac,, -Ciotka dobradrada