Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

evonne

Dziecko po dziecku.

Polecane posty

Czy któraś z Was urodziła dziecko i ponownie zaszła w ciąże?Czy to było planowane czy też może wpadka?

Gość moja Koleżanka
Stanęła wobec takiej sytuacji. W 4 m-ce po urzodzeniu Synka zaszła w ciążę z Córą. Wpadka to była. Dziś Dzieci mają 14 i 13 lat.

Gość ja mialam taka wpadke
ale w sumie bardzo sie ucieszylam, bo w pierwsza ciaze nie moglam dlugo zajsc, a tu i synek i corka raz po razie.

Przepraszam,popitoliły mi się odpowiedzi! Chciałam tylko powiedzieć, że podziwiam Kobitki które dają radę z Dziećmi ciąża po ciąży. Ja mam Bliźniaki i uważam że mam łatwiej. U mnie to wszystko to samo co przy jednym tyle że razy 2 A w przypadku "prawie Bliźniąt" to już wyższa szkoła jzdy. choćby kuriozalna wydawałoby się kwestia: jedno kilkunastomiesięczne Dziecię rozpaczające , uczepione nóg i drugie Maleństwo nie mogące spokojnie najeść się przy cycu. Że już nie wspomnę o takim kilkumiesięczniaku,którego zazwyczaj jeszcze trza nosić i ciąży ponownej. chapeau bas Mamusie prawie Bliźniaków!

Gość julkasss
kobiety są wytrzymałe, tylko wobec innych narzekają, chcą aby się nad nimi litować, a same sobie zadają taki ciężar zachodząc w ciąże jedno po drugim.

JULKASSSSS Ogólnie to jako społeczeństwo mamy taką mentalność, że choćby i było rewelacyjnie, to i tak będziemy narzekać:) taki już nasz urok. Co do zadawania sobie takiego ciężaru to chyba jesteś lekko niesprawiedliwa.......sobie same kobitki dzieci nie płodzą - nieprawdaż? to raz, a dwa to w takich pzypadkach kolejna ciąża to w znakomitej większości wpadkowa - tak mi się wydaje.

Gość wpadka to niedopowiedzialnosc
nie słyszałaś ty o antykoncepcji, normalna kobieta, która nie chce wpadki to zabezpiecza się, to tylko szalone idą n żywioł aby dziś. I nie mów mi, że antykoncepcja zawodzi, bo to jest tylko głupie tłumaczenie.

też przyszła.. weszłam niechcący w zdjęcia na twojej stopce i zatsanów się czy to madre zamieszczać zdjęcia prawie nagich dzieci w internecie. Wyobraź sobie co jakiś pedofil może robić patrząc na twoje dzieciaki. Sorki za drastyczność ale takie czasy, na wszystko trzeba uważać.

Gość Helennkaa
havanna - chyba żartujesz :D aż specjalnie weszłam w te dzieciaczki i gdzie tam są takie zdjęcia o których piszesz? że klatki piersiowe mają na wirzchu? No proszę Cię hahahahaha. Myślałam, ze te dzieci tam bez pieluch latają :D z gołymi pupami i nie napiszę czym jeszcze. Takich zdjęć jest 90% internetu, nie przesadzaj, to normalne też przyszła - dzieci wyjątkowo śliczne :)

Wpadka tonieodpowiedzialność: No widzisz, niestety powiem Ci że czasem antykoncepcja również zawodzi......i uwiez nie jest to głupie tłumaczenie - niestety. HAVANA Może i głupie że wogóle zamieszczam jakiekolwiek zdjęcia Dzieci w internecie - ale to chyba nie jest Twoja sprawa co po gdzie i dlaczego zamieszczam - nieprawdaż???? Uwierz mi że na Dzieci swe bardzo uważam - jak dotychczas nawet mi to uważanie wychodzi. Także dzięki za troskę:) - niepotrzebnie się martwisz:). HELENNKAA Dzięki bardzo:)