Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Zaklyn

Tuning samochodu co daje taki efekt

Polecane posty

Gość Zaklyn

ogladalam dzis szybkich i wscieklych i co daje taki efekt ze te samochody tak strasznie sie swiecily blyszczaly ? Jak nowe albo nawet i lepiej ? Specjalny lakier czy jest jakas czynnosc aby zrobic aby w kazdym innym aucie tak sie blyszczalo ? :P

Gość pola67
lakier w twoim daewo sie nieda

Gość Zaklyn
Dewoo nie posiadam, tylko pytam co daje taki efekt ? Czy tak trudno odpowiedziec jak sie wie ? Chyba ze sie nie wie i sie udaje ze wie, ale lepiej byc zawistnym, jak to na przecietnego polaka przystalo, co nie ? :)

Gość Zaklyn
Poza tym daewoo jest dla wieśniaków. Ja mam CC sporting - żółte. I właśnie też chciałbym, żeby mi tak błyszczało. Mechanicznie też już jest podrasowane (magnetyzer i power-rura).

Gość Zaklyn
Podszywaczu nawet nie byles blisko, kolor, marka, rodzaj nadwozia nie ten :D I nie jest podrasowany nawet tylko fabryczny. I nie, nie jestes smieszny.

Gość pola67
no nowie lakier a nawet kilka ich warstw ,tuning zaje sporting imagnetyzer

Gość Zaklyn
Ale jakaś specjalna nazwa tych warstw lakieru ?

Gość loxa
A to nie wystarczy przypadkiem polerowanie lakieru aby uzyskać taki efekt ? :)

Gość pola67
nie sil sie drogie zeczy jak na cc nazwy nie pamietam dawno bylo

Gość ulica01
Kobietki!! Zapraszam do odwiedzania (logowania się) nowopowstałej strony www.automobilism.pl Strona świeżutka, nowiutka, ale pracują tam prężne umysły ;) Zapraszam miłośniczki i miłośników motoryzacji:) Pozdrawiam gorąco :*

Gość meggmm
Jestem kobieta aczkolwiek znam sie na tym mojego narzeczonego pasja sa samochody, posiada serwis powypadkowy wiem jak uzyskac takie cacka:P w pierwszej kolejnosci trzeba pozbyc sie wszytkich pryszczy pekniec, pozniej matowac, powstawiac reperaturki, badz malowac( podklad matowania, lakier w kolorze, bezbarwny, matowanie i polerka trzema pastami ) umyc i gotowe ;) nasze tak sie blyszcza taka polerka starcza srednio na 5 do 6 miesiecy :) podczas deszczu woda calkowice splywa nie pozostawiajac brzydkich zaciekow, a jak samochod jest jedynie zakurzony wystarcza powycierac mikrofibra :)

Gość gość
dzieki tuningowi przyspiesza sie Twoj samochod, zyskujesz troche koni mechanicznych. my zrobilismy tuning w www.carro.pl/kontakt/ zadowoleni z efektu jestesMy:)

Gość gość
A ja zaproponuję na początku oklejenie auta folią oraz przyciemnienie szyb. To wygląda naprawdę świetnie. Niedawno sam postanowiłem zmienić coś w swoim samochodzie. Uważam, że to był strzał w dziesiątkę. Znajomy polecił mi firmę http://euro-glass.pl/. Pracują tam specjaliści, którzy potrafią odmienić wygląd naszego samochodu.

Gość Tymoteusz1
Przecież tuning to nie tylko zmiana wyglądu samochodu, ale przede wszystkim zmiana wnętrza i tego, co jest pod maską. Dobrym przykładem jest http://www.hamownia.net/?chip-tuning gdzie zajmują się podkręcaniem silnika i innymi bardzo przydatnymi kwestiami. Sam myślę o tym, by zwiekszyć jakość jazdy mojego auta.

Gość małagonia_
Może to kwestia car wrappingu? Tu czytałam o czymś takim http://www.kreatorreklamy.com.pl/?id=22 . Muszę przyznać, że ciekawy pomysł, nawet nie wiedziałam, że tak się da zrobić bez "przemalowywania" auta.

Gość gość
Zawsze chcę, żeby mój samochód wyglądał ładnie, ale przede wszystkim był sprawny w 100%, z tego powodu od czasu do czasu zerkam na motoryzacyjny portal http://www.i-moto.pl/2018/01/16/myjnia-samochodowa-gliwice/ aby dowiedzieć się jakichś nowinek ze świata samochodów

Gość gos87

ja jestem mega zadowolona z usług www.tuning-olesnica.pl