Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

adenozynotrójfosforanowa

nuuuuuda

Polecane posty

zgadzam się, samemu to tak chujowo :O chociaż można pogadać o przysłowiowej dupie maryny :O

Gość typ samotnik
ja na przykład całe życie sedze sam :O już się do tego przyzwyczaiłem

Gość typ samotnik
z wyboru to raczej nie:O chociaż sam juz nie wiem co lepsze czasami lubie swoją samotność ale są też momenty że strasznie mnie to przytłacza i nie daje rady mam depresje, nerwice i przede wszystkim fobie społeczne, nic ciekawego sobą nie reprezentuje i przegrałem życie:(:(

Gość typ samotnik
z wyboru to raczej nie:O chociaż sam juz nie wiem co lepsze czasami lubie swoją samotność ale są też momenty że strasznie mnie to przytłacza i nie daje rady mam depresje, nerwice i przede wszystkim fobie społeczne, nic ciekawego sobą nie reprezentuje i przegrałem życie:(:(

Gość typ samotnik
nie wystarczy wyjść do ludzi, nie potrafię normalnie funkcjonować miedzy nimi i taka jest smutna prawda wiecznie się tylko ośmieszam, niechce być takim dziwakiem ale jestem:O nie wiem co robić

Gość typ samotnik
w jakim bym sie nie znalazł towarzystwie to wszyscy maja mnie za dziwaka i niedorozwoja:O mam dosyć takiego życia, mam niby jakąś tam gówniana prace ale nienawidzę tam być, studia zawaliłem w połowie bo nie dało już rady samemu sobie poradzić a o pomoc nie odważyłem się poprosić wszystko przez to że nie potrafie rozmawiac z ludźmi i chyba chwilami sie ich boje:( jestem beznadziejny

Gość typ samotnik
nawet nie mam się komu wyżalić, nigdy nie miałem :( jestem taki żałosny moj komputer to mój jedyny przyjaciel, ale dzisiaj zamulam :(:( przepraszam

Gość typ samotnik
:( no i autorka gdzieś sobie poszła:_?

Gość raaaaaaanyyyyyyyyyyyyyy
typ samotnik-----będzie dobrze :)

Gość typ samotnik
chce mi się płakać:(