Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nie wiem jak z nim rozmawiac

co zrobic?

Polecane posty

mam problem.wczoraj zerwal ze mna chlopak-poszlo oto ze dowiedzial sie ze sklamalam mu w jednej sprawie.tydzien temu po imprezie zaprosilam do mnie do domu kolezanke i kolege(mieszkam sama) i wczoraj moj chlopak sie o tym dowiedzial od niego.nic nie zaszlo miedzy nami ale moj uwaza ze sklamalam mu gdy sie spytal czy ten kolega byl w domu,takze podejrzewa ze go zdradzilam.dzwonilam do niego,pisalam,ma mnie w nosie i nie chce ze mna rozmawiac.przeprosilam go a on dalej swoje,ze juz mi nie ufa,ze jestem klamczucha itd krzyczal na mnie przez tel. na koniec dodal ze ma mnie gdzies i przespi sie z pierwsza lepsza ktora zechce. co mam robic?ma racje? dodam ze on ma 28lat ja 20 i jestesmy razem 4mies

Gość facet który ma 28 lat
i reaguje tak jak to opisalaś .... jest żalosny olej dupka bo bedzie ci robil awanture o to, ze jechalas z kolega metrem i mu o tym nie powiedzialaś

Gość nie jest źle
znajdź sobie innego ;P

Gość chłopak autorki
kolezanki nie było, a kolega wyszedł po sniadaniu - o czym tu jeszcze gadać!!!

Gość w ogóle z nim nie rozmawiaj
wyjasnilaś, przeprosilaś , wystarczy przecież nie bedziesz przed nim kleczeć i blagać o wybaczenie swoja droga jego reakcja faktycznie świadczy o braku dojrzalości

tzn on nie jest jakis strasznie zazdrosny,wg niego rozchodzi sie oto ze sklamalam i powiedzialam ze wcale tego kolegi nie bylo w mieszkaniu.

do teraz sie nie odzywa

Gość Jego Ekscelencja
I co dziwisz się? zapraszasz sobie jakiegoś gościa w nocy do domu, jemu kłamiesz i się dziwisz?! Czy Ty myślisz? Po co to zrobiłas?

Gość bmp
To znaczy zapytał wprost czy ten kolega był w mieszkaniu a ty mu odpowiedziałaś "nie". Czy po prostu nie było żadnej rozmowy na ten temat miedzy wami. Bo to różnica, nie powiedzieć gdy się nie pyta, bo mogłaś to [przenocowanie kolego i koleżanki] słusznie uznać za nieistotne i nie warte wspomnienia, a okłamać gdy się zapytał wprost.

on twierdzi ze mnie zapytal czy on byl u mnie w domu i ze ja powiedzialam ze nie.szczerze mowiac nie przypominam sobie.ale mozliwe ze i tak bylo,ale nawet jesli to chyba nie jest powod do takiego zachowania,tymbardziej ze nic nie zaszlo miedzy nami

Gość Jego Ekscelencja
To jest powód.

nadal nic...czuje sie fatalnie

Gość bmp
I jak tam, dalej nie rozmawiacie? Trochę to już dziwne...