patka_aa 0 Napisano Grudzień 13, 2009 już kilka dni spóźnia mi się okres, nie współżyłam z facetem były tylko pieszczoty więc ciąża jest że tak powiem nie wchodzi w grę. boli mnie brzuch od kilku dni i to tak że już powinnam dostać okresu, a tu nic... trochę się denerwuje, tak nie mam czym bo w końcu nie współżyłam, ale faze w bańce mam... ;/ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pearlblue 0 Napisano Grudzień 13, 2009 ja tez tak zawsze mam tym bardziej ze cykl waha sie miedzy 28 a 36 dni a nawet dochodzi do ponad 40.. i wez tak kazdy miesiac sie denerwuj;/ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
patka_aa 0 Napisano Grudzień 13, 2009 a mnie to tak denerwuje że szok... rozumiałabym gdybym kochała się z facetem... ale nic! i już kilka dni... a brzuch boli;/ tak jakbym miała;/ wkurzające to jest na maxa;/ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
patka_aa 0 Napisano Grudzień 14, 2009 nic nikt nie odp...? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach