Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość xtaex

cena tatuażu

Polecane posty

Gość xtaex

witam, wiem, że podobny temat już istnieje jedak nie mam czasu aby go wyszukiwać.. mam pytanie: Chcę sobie zrobić tatuaż pod sercem o treści: JNZWMSDW - są to inicjały mojego zmarłego chłopaka... będą to nie duże literki , bardzo prostą czcionką.. i pragnę się zorientować ile mniej więcej będzie to kosztować.. bardzo proszę o szybką odp.

Gość spytam z ciekawosci po co
ci taki napis pod sercem, chyba go nosisz sercu? Pokazywac chyba nikomu nie będziesz. O co w tym chodzi?

Gość xtaex
nie, DW - to są jego inicjały.. nie potrzebuje tu opinii na temat moich przekonań tylko na temat ceny.. ?

Gość TAKI NAPIS W SALONIE OK 100ZŁ

Gość juz na zawsze w moim sercu DW

Gość założe sie ze JN to juz nigdy
a tak powaznie - nie rób tego , to naprawde nikomu do niczego nie potrzebne, a na pewno Jemu i Tobie. Nie mieszaj tandetnego spsobu znaczenia sie z tym co dla Ciebie ważne. Po latach zrozumiesz.

Gość JNZWMSDW
JUŻ NA ZAWSZE W MOIM SERCU TAK? ALE P[OMYSL JAK ZA X LATY POZNASZ KOGOŚ NOWEGO I WARTOŚCIOWEGO TO JAK ON SIĘ BĘDZIE CZUŁ WTULAJĄC SIĘ W TAKI NAPIS? TERAZ MOŻE RANA JEST ŚWIEŻA I CZUJESZ ŻE JUŻ Z NIKIM NIE BĘDZIESZ ALE TO NIEPRAWDA. CZAS GOI RANY I POZNASZ KOGOŚ I BEDZIESZ ŻAŁOWAĆ ŻE TAKIE COŚ ZROBIŁAŚ. JUŻ LEPIEJ ZROB SOBIE JAKIEŚ SERCE CZY COŚ W TYM STYLU SKORO BARDZO CHCESZ GO UCZCIĆ