Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość probme z prezentem

Co pod choinkę dla 9-cio latki?

Polecane posty

Gość probme z prezentem

Mam problem z kupieniem prezentu dla 9-cio letniej siostrzenicy.Może ktoś z Was ma córkę w tym wieku i mógłby mi pomóc?

ty sie licz ze słowami zadne idiotki!!!! Kazda 9-cio latka jest inna. Moja 9-cio letnia kuzynka nie bedzie sie bawila lalkami. A do autorki zobacz czym sie interesuje moja kuzynka uwielbia origami i na pewno by sie ucieszyła z książki origami. Kup moze jakas ciekawa ksiazke np o ciele ludzkim ja ostatnio jej taka kupilam cala przeczytala. Do tego jakas gre np zgadnij kto to, albo jakas edukacyjne planszowe nazwy gor jezior itp.

ty sie licz ze słowami zadne idiotki!!!! Kazda 9-cio latka jest inna. Moja 9-cio letnia kuzynka nie bedzie sie bawila lalkami. A do autorki zobacz czym sie interesuje moja kuzynka uwielbia origami i na pewno by sie ucieszyła z książki origami. Kup moze jakas ciekawa ksiazke np o ciele ludzkim ja ostatnio jej taka kupilam cala przeczytala. Do tego jakas gre np zgadnij kto to, albo jakas edukacyjne planszowe nazwy gor jezior itp.

Gość jakie rajstopki
ja swojemu synkowi też ma 9 lat kupiłam mikroskop z teleskopem myśle że dla dziewczynki w tym wieku też będzie to fajny prezent, który wzbudza zainteresowania

Gość problem z prezentem
Pierwsza wypowiedź jakże pomocna :O To fakt,kazda 9-cio latka inna. Ona akurat lalkami bawić się już ie będzie. Pamiętnik na hasło wiem że dostanie od rodziców,origami przerabiałyśmy w zeszłym roku :P Ogólnie daję jej sporo książek,a teraz totalnie nie mam pomysłu :(

Gość kardi na pomarańczowo
u mnie w bliskiej rodzinie jest 9 latka. Kupiłam jej książki: Przygody Pippi i Anię z Zielonego Wzgórza do tego 2 pary rajstop i starczy :) Moja mama kupiła jej fajny komplet bielizny : podkoszulka i majtki

Gość Kaśka po prostu
Masakra... To Twoja siostrzenica a Ty pytasz na forum co jej kupic. Po pierwsze to swiadczy o Tobie jak sie nia interesujesz i jak jej nie znasz. Po drugie skad my obcy ludzie mozemy wiedziec czym sie interesuje, co lubi, czego nie lubi, itd.

Gość problem cz prezentem
do kaśka po prostu Dla Twojej wiadomości,mieszkamy dość daleko od siebie a w krótkich rozmowach telefonicznych,nie jestem w stanie dowiedzieć się,czego by tak na prawdę pragnęła. Najprościej jest innych oceniac.Gratuluję Tobie wszechwiedzy.

Gość gość
Up up up

Gość gość
Up up up x Trampoline?