Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość fotomalopolska

mam wolny termin Fotograf - Krzywaczka Biertowice Zator oraz okolice

Polecane posty

Gość fotomalopolska

Witam państwa mam wolne terminy na kwietnia maja oraz wrzesnia 2010 Wykonuje zdjęcia na ślubach oraz przyejciach weselnych. Jeżeli macie ślub w okolicach Krzywaczki Biertowice Zatora lub tych zapraszam na moją stronę www.bednarczykpolska.strefa.pl

Gość Suuuuper
SUPER ZDJĘCIA!!! Jedne z najładniejszych jakie można zobaczyć w internecie. Profesjonalny sprzęt robi tez swoje.

Gość ola_miechowska
Mnie się też podobają ale niestety pan nie ma już terminu wolnego dla mnie :-(( Szkoda.

Gość czerwiec 2010r
Super zdjęcia. Pełny profesjonalizm zaczynając od sprzętu po urocze idealnie wykonane zdjęcia technicznie. Jeszcze dwa trzy tygodnie i wszystkie terminy będzie pan miał zajęte. Mój termin tez ma pan zajęty

To chyba najbrzydsze fotki jakie w życiu widziałam. Totalna amatorszczyzna. Współczuję tym którzy za to zapłacili i to pewnie jeszcze słono.

Gość anna123_jamar
Mnie się podoba i umówiłam się z tym panem na spotkanie. I termin miał wolny :-)

Gość nocny pracownik
Mam pytanie. Obserwuję ten temat od jakiegoś czasu. W tym temacie pojawiało się sporo tekstów w których autorom nie podobały się zdjęcia prezentowane na stronie. Wszystkie te teksty zaraz po pojawieniu się znikały. Zostały te pozytywne wypowiedzi. Te pozytywne to też chyba nabijanie się z fotografa. Zdjęcia nic bynajmniej ciekawego i wątpię aby fotograf przy takiej propozycji miał zamówienia. Choć cena podobno czyni cuda.

Gość Do patki
patka987123 nie rozumiem ciebie. Wiele razy tego typu zdjęcia krytykowałaś a teraz zachwalasz. Z tego co pamiętam jesteś też fotografem który tu się na forum promował.

Gość Abrakadabra...-
mi sie nie podobają...kiczowate

Gość co za różnica
To jest tak. Miałam w tym roku ślub, i zdjęcia fotografów, które mi się bardzo podobały kosztowały dobrze ponad 3000zł. Wię co z tego jak mi się podoba jak mnie na nie nie steć, więc szukałam czegoś tańszego. Pisze do do waszych postów, gdyż aby oceniać czy zdjęcia są dobre czy złe, należało by znać cennik usług konkretnej firmy, by porównać jakość do Ceny. Bo wiadomo, że się nie otrzyma zdjęć za np. 900zł. o jakości zdjęć za 3000zł. Zresztą moje koleżanki tak jak i ja miały budżet na fotografa do 1000zł. i chciałam jeszcze album w tym mieć. coś za coś.

Gość a ja szukam
A ja szukam fotografa co wykona mi zdjęcia na ślubie i weselu wraz z albumem do 1200zł.