Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Tomaszzz

Moja 13 letnia siostra jest w 4 miesiącu ciąży

Polecane posty

Gość Tomaszzz

Moja siostra ma 13 lat ( 1 gimnazjum ) i pare dni temu wyszło na jaw ze jest w 4 miesiącu ciąży.mama jest w szoku.wszyscy nie wiemy co teraz robić.ojcem dziecka jest jej 14 letni chlopak ( 2 gimnazjum) który za miesiąc bedzie mial 15 lat.ona skonczyla 13 lat w srodku listopada.jest cała zalamana, zamknela sie w sobie i ciągle płacze w swoim pokoju.jesli chodzi o chlopaka to ostatnio znalazlem komorke mojej siostry u mamy w pokoju wlączoną.przejrzalem..wiem nie powinienem ale cóż musialem wiedziec co tam jest.znalazlem pare sms-ów od tego chlopaka .pisal do niej w tym stylu jak sie czujesz,nie marw sie,nie placz bo sie zabije i nie mów jeszcze rodzicom .ja tego chlopca troche znam i wydaje mi sie ze jest wporządku.Ktos byl w podobnej sytuacji a jak tak to czy wszystko sie jakos ulozylo? proszę o pomoc

mysle, ze powinienes porozmawiac z siostra .... najwazniejsza jest rozmowa, musisz jej powiedziec, ze ma w Tobie oparcie. Nie bylam w takiej sytuacji, to latwo mi mowic - wiem , ale wydaje mi sie, ze teraz rodzina jest dla niej najwazniejsza..... tylko nie mow jej jaka glupote zrobila, bo ona z pewnoscia o tym wie. Jesli macie dobrych rodzicow, wszystko da sie zalatwic, moze beda jej pomagac, Ty tez jej pomagaj, bo mysle, ze jestes starszy ..... pilnuj chlopa, zeby jej teraz nie uciekl ;))

Gość victor232434354665767676756

Gość marcinie
ten chlopak nie jest w porządku bo nie zadawal by sie z o rok mlodsza dziewczynką a za seks z nią odpowie przed sądem.

Gość uytyy
i tak to się wyda więc lepiej aby rodzice to zgłosili teraz a nie później tłumaczyli się lekarzom w szpitalu na porodówce.

Gość hyu
a właśnie,że nie odpowie,bo sam jest niepełnoletni :D

noooo moze byc, ale pewnie i tak nic mu nie zrobia, bo przeciez prawo dzieciakow jest durne ..... juz dawno powinni ich karac jak doroslych, w koncu juz takie dziecko 10 letnie nawet wie co robi ....

Gość Malfoj
hahahahha przeciez on na razie ma 14 lat wiec nic mu nie zrobią.widac ze niektórzy mają problemy ze sobą.jesli chodzi o tą sprawe to ten chlopak teraz ostatnio rozmawial z twoją siostrą czy nie ?

Gość Tomaszzz
Przez ostatni tydzien nie rozmawiali.jutro pogadam z siostrą i z tym chlopakiem i zdam wam relacje z rozmowy.

lukasz kafeteria: Dlaczego Ci jej szkoda? Sama jest sobie winna :o Tak to jest kiedy dzieci pchają się do seksu :o Jedyne co teraz można zrobić to wychowywać za nią dziecko, bo musi skończyć szkołę.

Anai_chan: Bo nie jeden dorosły popełnia błędy,a ona jest jeszcze dzieckiem. Dlatego. I uważam,że nikt teraz nie powinien roztrząsać tematu "po co to zrobiłas i jak" bo ona sama wie,że zrobiła źle. Teraz już można jej tylko pomóc. A nawet trzeba.

Gość łukaszka30
a ten chlopak to co ? zmyje sie zapewne tak jak kazdy inny.nie ma to jak latwy seks z mlodsza bez zobowiązan.teraz to ona ma najgorzej

Gość he he mala
mala dziwka :)

Gość pawelek33
na aborcje z nią i niech sie bierze do nauki zeby bylo potem co do gara wlozyc

lukasz kafeteria: Nikt nie chciałby znaleźć się w jej sytuacji, co nie oznacza, że trzeba zaraz Jej wielce współczuć. Za głupotę niestety trzeba płacić :(.

lukasz kafeteria: Nikt nie chciałby znaleźć się w takiej sytuacji, co nie oznacza, że trzeba zaraz Jej wielce współczuć. Za głupotę niestety trzeba płacić :(.

Gość pawelek33
ją na aborcje zaprowadzic i do nauki niech sie bierze zeby potem bylo co do gara wlozyc

Aborcję??? Nie. Jeżeli zabiła by własne dziecko...wtedy nie współczuł jej,tylko po prostu nią gardził. I jej rodzicami również. Mam nadzieję,że nie zdecydują się na to. Anai_chan_ Ona będzie za to płaciła całe życie :( A pomóc i współczuć trzeba. My,nasze dzieci mogliśmy być na jej miejscu. Chciałbyś być wtedy odrzucony?

Gość sylwka
echh..owoc mlodziutkiej miłości.mysle ze bedzie jej ciezko.chociaz jak rodzina pmoze.kto wie moze chlopak z nia zostanie alew to akurat bardzo wątpie bo gówniarze w jego wieku mysla tylko o tym zeby przeleciez 1 lepszą i isc dalej a taka dziewczynka pozniej musi sama sobie radzic ze wszystkimi problemam.szkoda mi jej bardzo.

Gość facet23
tylko czy ona urodzi to dziecko ? bo moze wyglądac na 16 lat a moze byc drobna i niska i wyglądac na 10-12 latkę

Gość lotkatotka
no to z niej musi byc mała dziweczka a ten gownniarz tez nienormalny bo w jego wieku chlopcy patrza za dziewczynami w swoim wieku a nie za mlodszymi.rok roznicy w tym wieku to bardzooo duzo

lukasz kafeteria: Swojego dziecka nigdy nie odrzuciłabym :) Nie rozumiem tylko dlaczego w tych czasach nastolatki myślą tylko o seksie nie znając jego konsekwencji :o Bo to jest "cool"? A tutaj mamy przykład - dziewczyna zaszła w ciążę i wielki dramat. Nie ma zabardzo nad czym tu rozmawiać. Najważniejsze, aby skończyła szkołę :D

Anai_chan: Puste dziunie karierowiczki z TV,internet,starsze "mądrzejsze" koleżanki...i się robi u dziecka sieczka zamiast mózgu. A szkoła to oczywiście podstawa. Przy pomocy rodziców-uda jej się.

Gość victor232434354665767676756
wlasnie ze jest o czym gadac.chlopak poprosil o pomoc to mu poradzmy.ciekawe jak ten 14 latek.tak jak ci mowili co niektórzy pogadaj z nim .siostre codziennie pocieszaj i mów jej ze ty i cala rodzina jej pomogą

Gość mądry
toz to pedofilią tu zalatuje

Gość velez
hahah zaraz padne ze smiechu

Gość ty54545
chlopaka pod sąd!!!!!!!!!!!!! a tą malą dziwke na skrobanke i koniec.niech sie mala dziewczynka wezmie do nauki a nie za łóżko

Gość dobraradzinka
prezerwatyw nie bylo ? no tak znowu dziewczynka w ciazy.coraz to bardziej modne

Gość dobraradzinka
ty pedofilu barcelony