Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

galimatias

Przez przypadek sprawa jest jasna...

Polecane posty

Spróbuję wszystko opisać w skrócie,bo wiem że nikt nie lubi czytac długich postów;) Dwa lata temu założyłam konto na Sympatii.Nie przyniosło mi szczęścia,więc je zawiesiłam i założyłam drugie.Na tym drugim poznałam kogoś.Niby znajomość trwa,ale nie ma żadnej chemii ani motylków...przynajmniej z mojej strony i on o tym wie.Wydawało mie się,że facet jednak się zaangażował...przynajmniej takie sprawiał wrażenie.Wczoraj coś mnie podkusiło i odwiesiłam to drugie konto.Weszłam na jego stronę.I dzisiaj się zdziwiłam,bo jest wiadomość od niego....przyslij fotkę,nr gg itd.Nie jestem na niego zła że szuka dalej.Ale zupełnie nie mam pojęcia co teraz zrobić.Rozmawialiśmy dzisiaj przez telefon,wieczorem mamy gadać na skype.Mam udawać że o niczym nie wiem? Z jednej strony czuję ulgę,że jednak nie jest tak zaangażowany jak to wyglądało,ale z drugiej...co mam teraz zrobić?

Gość eli eli lema sabahtani
wyluzuj, przeciez mozecie sobie tylko gadac. obseruj sytuacje z boku i tyle. potem najwyzej zaatakujesz :P

Czyli mam udawać że o niczym nie wiem.Tylko w tym problem,że on napisał na to moje drugie konto nie mając zielonego pojęcia że to ja.I co mam teraz zrobić?