Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Chwilowa irytacja

Pomocy, kolory sukienki P

Polecane posty

Mam do wyboru czarną sukienkę, zwykłą prostą i mogę ubrać do tego czerwone szpilki Albo czerwoną sukienkę i czerwone szpili - czy tutauj nie bedzie aż za czerwono? Chciałabym, żeby efekt był skromny, ale jakiś fajny dodatek, który dodaje smaku całości.

Gość tansi
Czarna sukienka i czerwone szpilki ... :0 Do tego mocne srebrne kolczyki i jest super :) I koniecznie cieliste rajstopy :)

to zależy od sukienki... ja miałam ostatnio na weselu czerwoną i czerwone szpilki i nie wyglądałam jak pomidor:P ale elegancko hehe:P

chociaż czarna sukienka i akcent w postaci butów i np. kopertówki bardzo mi się podoba:) nie wiem, która sukienka jest ładniejsza:) może zdjęcia?:)

Gość hsdjfnhlmal
jak ktos juz napisał - zalezy od kroju sukienek . Opisz czerwoną i czarną to wtedy możemy Ci pomóc.. ;P albo znajdz podobne na allegro..

no nie wiem... wydaje mi się, że do czerwonych butów to raczej cieliste rajstopy. Czarne są super do czarnych butów.

Gość hsdjfnhlmal
Hm no to w takim razie radziłabym czarną sukienkę ;P Czerwone też wyglądają elegancko i z klasą ale jak są połączone z czarnymi butami i czarną kopertówką.. Jak to mówia co za dużo to nie zdrowo ;)