Diablica 0 Napisano Grudzień 13, 2009 ale nie takie tandetne kiedyś apart miał piekna kolekcje - galaktyka marzeń wtedy sie spóźniłam z zakupem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
dejzi88 0 Napisano Styczeń 3, 2010 Wydaje mi się, że dostaniesz takie w każdym sklepie ze sztuczną biżuterią, a co najśmieszniejsze, na różnych bazarach. Dlatego bez obaw, możesz śmiało ruszyć w miasto na poszukiwania. Powodzenia! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
latte 0 Napisano Styczeń 5, 2010 To nie korale, tylko zwykłe imitacje. Prawdziwe korale są z koralowca, kosztują od kilkuset zł wzwyż, ale takich już się nie kupi. Co najwyżej można szukać substytutów z chińskiego koralowca ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Diablica 0 Napisano Styczeń 6, 2010 ja chciałabym coś takiego jak miał kiedys apart - na srebrnym łancuszków złote i srebrne kulki Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość pasjonujaca historia Napisano Styczeń 6, 2010 Złote i srebrne kulki to faktycznie korale :O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość tyciiiii Napisano Styczeń 6, 2010 ZAPRASZAM DO ZAKUPU PIĘKNYCH KOBIECYCH KOLCZYKÓW OTO JEDNE Z NICH http://allegro.pl/item867480699_duze_czarne_ azurowe_kolczyki_kola_dlugie.html wiecej na innych moich aukcjach Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość drucik65@op.pl Napisano Lipiec 13, 2011 U mnie :) Robimy naszyjniki i inną biżuterię z korala i koralowca oraz kamieni naturalnych np.agatów na dowolny wymiar.Zapraszam. Info na maila. Lokalizacja Bielsko-Biała Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
rysiia 0 Napisano Grudzień 20, 2014 Ja ostatnio znalazłam super korale w sklepie Coolkishop http://coolkishop.com/14-koraliki i kupiłam mamie, była zachwycona. Bardzo dobrze wykonane, niezbyt wysoka cena i świetna jakość. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość monika861 Napisano Luty 12, 2015 A ja Was chcę przestrzec przed firmą która sprzedaje korale w necie WIKTORIAN.PL fatalna obsługa, koszmarny kontakt, chamstwo, brak profesjonalnej i poważnej obsługi. Nie wiem kto to prowadzi, ale niegdy nie miałam tak przykrego doświadczenia jak z tą "firmą". Z całego serca odradzam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość boguniemila Napisano Luty 12, 2015 Szukasz nadal? Widziaalm takie na allinside.pl Poszukaj na dziale "biżuteria" Jest w czym wybierać. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach