Lusesita de Milagros Dolores 1 Napisano Grudzień 13, 2009 )) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
agawa1977 1 Napisano Grudzień 13, 2009 luśka cholera Ty choinke ubierasz a u mnie snieg pada i to już drugi rok z rzędu wrrrr Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość audytorium sanepidu Napisano Grudzień 13, 2009 ciepło jej teraz? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lusesita de Milagros Dolores 1 Napisano Grudzień 13, 2009 właściwie to ubrałam trzy jedną dużą i dwie małe ;) czekam na śnieg i na Mikołaja :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość uważaj bym cię nie ubiegła Napisano Grudzień 13, 2009 Luśka, Ty już zdziwaczałaś, żeby choinkę na święta ubierać... :( (((((())))) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość anka_szklanka Napisano Grudzień 13, 2009 Lusesita ! Ty masz choinkę, a ja mam śnieg ! :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość .....ot ..co..... Napisano Grudzień 13, 2009 no cos ty luska, nie za wczesnie troche? :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość .....ot ..co..... Napisano Grudzień 13, 2009 no cos ty luska, nie za wczesnie troche? :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tadzik Czarownik 0 Napisano Grudzień 13, 2009 Lusesita de Milagros Dolores kocham Ciebie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość a tak się ostatnio Napisano Grudzień 13, 2009 zastanawiałam, czy pojawi się Twoja krzywa, ale urocza choinka. Wiesz, myślę o Tobie często :-) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lusesita de Milagros Dolores 1 Napisano Grudzień 14, 2009 :D a to for you http://www.youtube.com/watch?v=FoAyssFAXQg&feature=related Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ho he ho Napisano Grudzień 16, 2009 :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
deesceentraadaa 0 Napisano Grudzień 16, 2009 Już? Zabijasz święta:( Choinkę powinno się ubierać 23 albo 22 najwcześniej. Już nie mówię o samej Wigilii, bo wtedy za mało czasu, ale nie tyle czasu przed:( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość tenteteteeeeenea Napisano Grudzień 16, 2009 No tak,new wieczoru,luśka ubrała choinki. Ty sie luska z choinki chyba zerwalas,ze zakładasz taki temt.Jak zwykle nie masz o czym ciekawym napisac,nei masz do kogo buźki odezwac,wiec hop na kafe i piszesz oby tylko pisac,a inni ci przyklaskują,bo tacy sami samotni,nie wiedzacy o czym porozmwiac... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość i ja szybko ubieram i szybko r Napisano Grudzień 16, 2009 ozbieram:P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ja też i już Napisano Grudzień 17, 2009 choinka choinka... la la la Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano Grudzień 17, 2009 A ja nie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach