Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość

5 tydzień-duphaston i po nim plamienie???

Polecane posty

Gość

Witam kochane, mam pytanie i proszę o radę, w zeszłym tygodniu zrobiłam bhcg- wynik 10 223, i usg na którym był juz zarodek, ale jeszcze bez widocznego bicia serduszka, mam wszystkie typowe objawy ciąży, ale jest ona zagrożona, więc dostałam od gina DUPHASTON, ponieważ poprzednio poroniłam, dziś po pięciu dniach stosowania leku zauważyłam ciemno-czerwone plamienie, niewielkie, lecz niepokoję się, a nast. wizyta dopiero w tą środę, trudno czekać w niepewności, czy powinnam iść już jutro? Jak uważacie, czy to prawda, że przy horonach to plamienie jest możliwe, czy raczej stracę i tą ciążę???

nikt ci nie powie czy ciążę stracisz, czy nie - nawet lekarz tego nie wie. Zadzwoń w poniedziałek do ginekologa, powiedz o plamieniach, niech zadecyduje co robić. Mój w takiej sytuacji kazał od razu przyjeżdżać i przyjmował mnie bez kolejki.wiele dziewczyn plami w początkach ciąży i z reguły wszystko jest ok, trzeba być dobrej myśli, choć to niełatwe.Napewno duphaston nie wywołał tego plamienia, więc o to się nie martw.

Gość
Zastanawia mnie tylko skąd się wzięło to plamienie, jeżeli zadaniem hormonów jest podtrzymanie ciąży, to jaka może być przyczyna i czy faktycznie pomaga a nie szkodzi. Z pewnością jutro pojde do mojego lekarza, ale chciałam dowiedzieć sie tu czy ktos mial podobna sytuacje???