Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dj edi 3.0i

jakich facetów wolicie?witam panie i proszę o odpowiedz

Polecane posty

Gość dj edi 3.0i

wysokich ja mam 189.czy tych niższych? bo wydaje mi się że mój kolega 172 ma lepiej ponieważ do niego przyczepiają się dziewczyny a ja mam trudniej.:( tym mniejszym jest łatwiej a ja trudniej

Gość dj edi 3.0i
no więc widocznie większość kobiet woli niższych.a ja mam cięzko z podrywem heh życie i na disco przy dziewczynach zeby zagadac musze sie zchylac

Gość nieżałuję21
A uwielbiam wysokich facetów :) Lubię się czuć przy facecie drobna, a za zwyczaj jak założę obcasy, to jest dramat.. A że raczej do drobinek nie należę to przy takim wysokim jest idealnie :)

Gość dj edi 3.0i
a ty na bizonie cały świat kombajnistka się odezwała :) a co nie wolno zapytać pytam tylko a ze kolega ma łatwiej w wyboże ale taki wybór ja nie gustuję jak on w alkocholiczkach hehe więc wiesz ja jestem nie pijący.a ja póki co wolę też te wuższe dziewczyny powyżej 170 a jak taka miała by obcasy idealnie.:)

Gość precz z karakanami
WYSOKICH........facet musi być wysoki, w zyciu nie spojrze na kogos kto mi siega do nosa, niski wzrost jest niemęski i nic tego nie zmieni...nie czuje respektu do faceta, któremu mogę odgryźć nos...

Gość nie powtarzaj się

Gość ja powiem tak ....
ja zdecydowanie wolę takich powyżej 180 sama mam 168 cm ...lepiej się czuję przy o wiele wyższym facecie może wzięło się to stąd że zawsze miałam wysokich facetów no i mój mąż też ma 187 :)

Gość dj edi 3.0i
hehe dobre odgryzienie nosa no racja moze się zdażyć.no ja męski to w 101% jestem.no i szeroki i nie muszę ćwiczyć bo mam w genach budowę atlety a wójek ważył 150 kilo :( i miał 165 w klacie

Gość Niełatwa
Jasne że wysokich!!! o niskich nawet bym nie pomyślała:P mam 170 a mój o 16cm wyższy bardzo mi to pasuje nawet jak ubiorę 9cm szpilki;) (przynajmniej mogę ubrać bo jakby to wyglądało jakby miał tyle co ja hi hi)

Gość poprawka
wole wysokich :)